Αρ. Μπατιστάτος στον Inkefalonia 103,9: “Ένα μήνα θα καθαρίζεται η Άσσος, από τον τεράστιο όγκο των φερτών υλικών – Την Κυριακή 60 τρόφιμοι θα μπουν στο νέο Γηροκομείο”

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 11:14

Αρ. Μπατιστάτος στον Inkefalonia 103,9: “Ένα μήνα θα καθαρίζεται η Άσσος, από τον τεράστιο όγκο των φερτών υλικών – Την Κυριακή 60 τρόφιμοι θα μπουν στο νέο Γηροκομείο”

Στον Inkefalonia 103,9  και στην εκπομπή “Μέρα Μεσημέρι” και με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, φιλοξενήθηκε ο κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος, ο οποίος ως «ευδοκίμως τερματίσας την υπηρεσία του στον Ελληνικό Στρατό» με το βαθμό του Ταξίαρχου του Μηχανικού, ανέλαβε τον συντονισμό του κλιμακίου του Τεχνικού Σώματος του Στρατού Ξηράς που βρίσκεται στην Κεφαλονιά και συμβάλλει στην αποκατάσταση των καταστροφικών ζημιών που επέφερε ο “Ιανός”και μετέφερε την εικόνα που υφίσταται στην Άσσο.

Σύμφωνα με την δική του εκτίμηση, για έναν μήνα πρέπει να γίνονται εργασίες στην Άσσο αφού ο όγκος των φερτών υλικών είναι πρωτοφανής και δεν σχετίζεται με κανένα προηγούμενο φυσικό φαινόμενο.

Σε πρώτη φάση έμφαση δίνεται στην ομαλοποίηση της πρόσβασης και στην απεγκλώβιση κατοίκων που βρίσκονται ακόμα περιορισμένοι στα σπίτια τους και στην δυνατότητα να παρέμβει η ΔΕΗ για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.

Με την ιδιότητα του ως Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου ενημέρωσε για την μεταφορά των εξήντα τροφίμων από την Μονή του Αγίου Ανδρέα στο Κτίριο του Γηροκομείου στο Αργοστόλι την ερχόμενη Κυριακή.

Η μεταφορά των τροφίμων θα γίνει σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ.

Η Διοικητική παραλαβή είχε γίνει ήδη, πιστοποιητικά πυροπροστασίας και όλα όσα είνα επιβεβλημένο να υπάρχουν υφίστανται και το χωρητικότητας 135 κλινών νέο σύγχρονο κτίριο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους τροφίμους.

Δεν έκρυψε την συγκίνηση του για το ότι επιτέλους, οι τρόφιμοι θα έχουν τον χώρο που τους αξίζει για να διαβιούν με αξιοπρέπεια και ευχήθηκε να προχωρήσει και η προκήρυξη προμήθειας των όσων εχουν εγκριθεί και αφορά στο ΕΣΠΑ.

Το ηχητικό που ακολουθεί έχει να σας δώσει ακόμα περισσότερα

 {https://soundcloud.com/user-46829938/aristotelis-batistatos-1039-ianos-girokomeio}




00 inkefalonia general ad 300X250