«Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν - Ελπίζουμε η Άσσος να αποκτήσει πάλι την αίγλη που της αξίζει»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 18:46

«Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν - Ελπίζουμε η Άσσος να αποκτήσει πάλι την αίγλη που της αξίζει»

«Ευχαριστίες για την παροχή βοήθειας από τον Σύλλογο "Η Άσσος"

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Άσσου,

Συγχαίρουμε και συμπαριστάμεθα στους κατοίκους της Άσσου, που ηρωικά αντιμετωπίζουν την κατάσταση που ακολούθησε με το πέρασμα του Ιανού. Το ευτύχημα είναι ότι δεν θρηνούμε θύματα.

Ευχαριστούμε θερμά όσους κινητοποιήθηκαν και βοήθησαν τους κατοίκους της Άσσου. Ευχαριστούμε για την άμεση και ταχεία δράση και υποστήριξη των εθελοντικών ομάδων, τους Συλλόγους, τα μέλη του Συλλόγου μας, που με πρωτοβουλία τους συνέβαλαν, ώστε να ξεπεραστεί η κρίση και φρόντισαν να τροφοδοτήσουν με είδη πρώτης ανάγκης και αγαθά τους αποκλεισμένους κατοίκους και επισκέπτες. Επίσης, ευχαριστούμε τις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας για τις προσπάθειες αποκατάστασης της ύδρευσης και του ρεύματος.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε το Τμήμα Μηχανικού του Στρατού από το Λουτράκι, που έσπευσε να αποκαταστήσει τους δρόμους από τα μπάζα που έθαψαν τον οικισμό.

Είναι γνωστό ότι ο πολυδιαφημισμένος τόπος μας στερείται βασικών υποδομών. Ο Σύλλογος είναι ήδη σε επικοινωνία με όλους τους φορείς και μεριμνά από την πρώτη στιγμή, έτσι ώστε αυτή η ανέλπιστη καταστροφή να γίνει ευκαιρία για να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Είναι, επίσης, γνωστό ότι η Άσσος έχει χαρακτηριστεί ως παραδοσιακός οικισμός. Ελπίζουμε με τις παρεμβάσεις μετά την καταστροφή να γίνει καλύτερη, διατηρώντας την αίγλη που της αξίζει.

   Ο Πρόεδρος                                                                                                                    Η Γραμματέας

Σπύρος Κοκκόλης                                                                                                              Νίκη Τσιρώνη


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250