Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Αργοστόλι : Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013 13:43

Νέο δίκτυο ύδρευσης στο Αργοστόλι : Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την αντικατάσταση του παλιού υδρευτικού δικτύου με αμιαντοσωλήνες στο Αργοστόλι στις περιοχές χαμηλής ζώνης, κάτω από την κεντρική πλατεία. Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν 12 ημέρες και στη πρώτη φάση τους γίνονται εξκαφές για το πέρασμα των νέων σωλήνων και την προσθήκη άμμου. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η θέση μπροστά από το Λιμεναρχείο έως το ξενοδοχείο Kefalonian Star και οι εργασίες συνεχίζονται στην Ηλία Τσιτσέλη. Στις 10 Δεκεμβρίου, ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος είχε δηλώσει στο Γιώργο Χαλαβαζή :


« Πιστεύω ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα που είναι υπογεγραμμένα και τα οποία θα ολοκληρωθούν σε δύο χειμερινές σεζόν. Το καλοκαίρι θα δουλέψουν εκτός τουριστικής ζώνης σε σημεία προς το βουνό. Το κομμάτι που πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι τον Μάιο είναι η παραλιακή από το Λιμεναρχείο μέχρι και την γωνία του Πρεμιερ στην πλατεία. Επίσης θα πρέπει να τελειώσει και ένας αγωγός που ξεκινάει από την κεντρική δεξαμενή και καταλήγει στο σημείο που ανεφοδιάζονται τα κρουαζιερόπλοια. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τον γρήγορο ανεφοδιασμό των κρουαζιερόπλοιων, πολύ σημαντικό για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί.

Δεν θα υπάρχουν διακοπές ύδρευσης, διότι οι εργασίες γίνονται σε κομμάτια του καινούργιου δικτύου. Για να είμαστε ειλικρινείς όπου γίνονται ζημιές σε κομμάτια του δικτύου που είναι παλιά θα υπάρχουν διακοπές, ωστόσο θα αποκαθίστανται άμεσα. Το σημαντικό είναι πως η ΔΕΥΑΚ είναι πάντα δίπλα μας και συνεργαζόμαστε άψογα, οπότε είμαι σίγουρος πως θα πάμε καλά σε αυτό το έργο πνοής που ξεκίνησε σήμερα».»

DSC 0068


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250