Αγροτικός συναιτερισμός : Στην Τράπεζα οι αγρότες για το τσεκ της Ενιαίας Ενίσχυσης

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 08:51

Αγροτικός συναιτερισμός : Στην Τράπεζα οι αγρότες για το τσεκ της Ενιαίας Ενίσχυσης

Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό αγρότη και κτηνοτρόφο ότι, ο Οργανισμός Πληρωμών και Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ξεκίνησε σήμερα την πίστωση - εξόφληση - της πολυπόθητης δεύτερης δόσης (50%) της Ενιαίας Ενίσχυσης έτους 2012, στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Πρόκειται για χρήματα που δικαιούνται, με βάση τα δικαιολογητικά που έχουν προσκομίσει κατά την σύνταξη της Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης, εφόσον δεν προέκυψαν προβλήματα επιλεξιμότητας από τους διασταυρωτικούς επιτόπιους και μηχανογραφικούς ελέγχους του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Σημειώνεται ότι, όσοι από τους αγρότες και κτηνοτρόφους έχουν καταχωρήσει στις Αιτήσεις τους τον αριθμό κινητού τους τηλεφώνου έχουν αρχίσει να ενημερώνονται με ηλεκτρονικό μήνυμα (sms) για το ποσό της Ενιαίας Ενίσχυσης που πιστώθηκε στον τραπεζικό τους λογαριασμό.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Για τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Ανδρέας Π. Καλαφάτης
Πρόεδρος Δ.Σ.




00 inkefalonia general ad 300X250