Τρικούβερτο χριστουγεννιάτικο γλέντι με δυνατές πενιές από ΕΠΑΣ Νοσηλευτών και ΑΕΝ!

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012 13:29

Τρικούβερτο χριστουγεννιάτικο γλέντι με δυνατές πενιές από ΕΠΑΣ Νοσηλευτών και ΑΕΝ!

Ο συνδυασμός ήταν εξ' αρχής εκρηκτικός! Η ΕΠΑΣ Β. Νοσηλευτών και η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πραγματικά διοργάνωσαν μία Χριστουγεννιάτικη γιορτή, ένα γλέντι για την ακρίβεια, με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι. Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής - Χριστίνα Ζησιμάτου

Σπιτικά φαγητά από τις σπουδάστριες της σχολής, εκλεκτό κρασί και φυσικά η εξαιρετική ορχήστρα αποτελούμενη από τους Αγγελο Κοσμάτο συνθεσάιζερ, Γιάννη Φράγκο βιολί, Θωμά Δημητρακόπουλο φωνή και κιθάρα, Μαρίνος Μποζά τύμπανα, Σταύρο Πεφάνη στο μπουζούκι και τον εξαιρετικό Τόμμυ Κουταβά στα κρουστά και την καλλιτεχνική επιμέλεια.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε ο αεικίνητος και... χορευταράς όπως διαπιστώσαμε διευθυντής της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών Σπύρος Σακαλής, ενώ το παρών έδωσαν η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Αγγελος Κωνσταντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Αποστολάτος, ο Διευθυντής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλονιάς Γεώργιος Χωραϊτης, φυσικά ο διοικητής της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού, στις εγκαταστάσεις της οποίας έγινε η εκδήλωση, Διονύσης Φωκάς, ο διοικητής του Νοσοκομείου Ληξουρίου κ. Διονύσης Μαρκάτος και ο παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος.

Η διασκέδαση «χτύπησε κόκκινο» και άπαντες ευχαριστήθηκαν για την όμορφη βραδιά.

Και του χρόνου!
https://www.youtube.com/watch?v=hAAFX7UZpGc
https://www.youtube.com/watch?v=Iba8u2GtRD8
https://www.youtube.com/watch?v=atXXrxWbyy8
https://www.youtube.com/watch?v=ZH6GRRHQIRE

{phocagallery view=category|categoryid=344|limitstart=0|limitcount=0}




00 inkefalonia general ad 300X250