Καθάρισαν σήμερα στο λιμάνι της Σάμης (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 20:25

Καθάρισαν σήμερα στο λιμάνι της Σάμης (εικόνες)

Η Δημοτική Αρχή Σάμης, με την αρωγή της, ΕΔΑ-ΚΙ και του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς, καθάρισαν σήμερα το πρωί, τμήμα του λιμανιού,  στη νέα προβλήτα και και στο λιμενοβραχίονα πρόσδεσης ιστιοφόρων.
Όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Σάμης, Νίκος Ρασσιάς, η προσπάθεια για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό της περιοχής μας  θα συνεχιστεί, ( ήδη έχουν καθαριστεί, η Ζερβάτη, η λίμνη του Καραβομύλου περιμετρικά, το οικόπεδο δίπλα στη παιδική χαρά στον Καραβόμυλο, το νεκροταφείο στον Καραβόμυλο κ,αλ. ).
Ο Αντιδήμαρχος μας είπε επίσης, πως περιμένει και άλλες παρόμοιες με τη σημερινή συνεργασίες, από την ΕΔΑ-ΚΙ και το Λ.Τ. Κεφαλονιάς.

Κλείνοντας να τονίσουμε, πως από τη μεριά του Δήμου Σάμης, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια στον τομέα καθαριότητας ( βαριά αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα  κλπ ).
Σ’ αυτή τη προσπάθεια θα πρέπει όμως, να βοηθήσουν και οι πολίτες. Δεν γίνεται να περνά το φορτηγό περισυλλογής και μετά από λίγη ώρα, να βγάζουμε στρώματα, κρεβάτια, κλαδιά κλπ  στα πεζοδρόμια και όπου αλλού μας βολεύει!!!
Από τη στιγμή που έχουν οριστεί ημέρες και ώρες, περισυλλογής βαρέων αντικειμένων, θα πρέπει να ακολουθήσουμε  το πρόγραμμα αυτό, για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τα χωριά μας καθαρά!
Είναι θέμα υγιεινής και δείγμα πολιτισμού, να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τη προηγούμενη κατάσταση, που ανεξέλεγκτα κάναμε τα πεζοδρόμιά μας και όχι μόνο, μικρές χωματερές!!!

Τάσος Καβαλλιεράτος.

thumbnail IMG 7581thumbnail IMG 7583thumbnail IMG 7590thumbnail IMG 7609

Πηγή:vlahatasamis.blogspot.com

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250