Ας στηρίξουμε όλοι το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου στην όμορφη δράση με τίτλο "At the School of Open Cohesion" στην οποία συμμετέχει!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 17:41

Ας στηρίξουμε όλοι το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου στην όμορφη δράση με τίτλο "At the School of Open Cohesion" στην οποία συμμετέχει!

Ας το ενισχύσουμε στα Social Media 

Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπουμε να συμβαίνουν στο νησί μας όμορφες δράσεις, στις οποίες συμμετέχουν νέα παιδιά γεμάτα όρεξη και ενέργεια!

Και αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι που μάθαμε πως το 1o ΕΠΑΛ Αργοστολίου συμμετέχει σε μια πολλή όμορφη δράση με το όνομα «At the School of Open Cohesion (ASOC)».

Η ενέργεια αυτή απευθύνεται σε σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχει σκοπό την γνωριμία και την καλλιέργεια του ενδιαφέροντος των νέων για τα έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υλοποιούνται μέσω του ΕΣΠΑ στην Ελλάδα, ενώ η δράση καταλήγει σε διαγωνιστική διαδικασία μέσα από την οποία μια σχολική ομάδα από κάθε Περιφέρεια θα βραβευτεί.

Το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου συμμετέχει με όνομα ομάδας «The H2O explorers» επιλέγοντας να επέλεξε να το μεγαλύτερο εργοστάσιο αφαλάτωσης νερού στην Ελλάδα.

Πράγματι το όλο Project αποτελεί μία όμορφη προσπάθεια και σίγουρα θα πρέπει από την πλευρά μας όλοι να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά να διακριθούν. Για το πετύχουν αυτό, θα πρέπει να τα ενισχύσουμε ακολουθώντας τα στα Social Media.

Instagram https://www.instagram.com/theh2oexplorers

Twitter https://twitter.com/theH2Oexplorers

Εμείς να τους ευχηθούμε Καλή Επιτυχία και ας τους πούμε Πολλά Μπράβο γι αυτή την προσπάθεια!

Inkefalonia Newsroom

epal


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250