O Νίκος Παππάς από την Κεφαλονιά: “Εμείς εξάγαμε Ειρήνη και λύσαμε προβλήματα και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει εισαγωγή κρίσεων” (video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 23:38

O Νίκος Παππάς από την Κεφαλονιά: “Εμείς εξάγαμε Ειρήνη και λύσαμε προβλήματα και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει εισαγωγή κρίσεων” (video)

Συνέντευξη  Τύπου του πρ. Υπουργού και νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Την αισιοδοξία του για την πορεία του κόμματος, αλλά και τις αιχμές του όσον αφορά την διακυβέρνηση της χώρας από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εξέφρασε ο πρ. Υπουργός και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, απο την Κεφαλονιά στην οποία βρέθηκε σήμερα.

Ο κ. Παππάς παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Τοπικά μέσα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι, ενώ λίγο πριν είχε συναντηθεί με στελέχη του κόμματος και την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεφαλονιά Σπύρος Παγώνης Ποταμιάνος, αλλά και η τ. Βουλευτής του Νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, έκαναν μία σύντομη τοποθέτηση, καλωσορίζοντας στο νησί τον Νίκο Παππά.

“Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αρχίσει αν δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο, δηλαδή αρχίζει να γέρνει προς την άκρα δεξιά. Εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς και Ιθάκης είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε την δράση μας και τα επόμενα βήματά μας ώστε πολιτικές που θίγονται απο τις Κυβερνητικές επιλογές να απορριφθούν ή να εφαρμοστούν με το λιγότερο κακό για την κοινωνία” τόνισε ο κ. Παγώνης.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έρχεται αντιμέτωπη με τις θεμελιώδεις απάτες της που χρησιμοποίησε προεκλογικά για να ανέβει στην εξουσία” ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Παππά, όσον αφορά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης της ΝΔ και συνέχισε: “Οι απάτες της ήταν τόσο σε οικονομικά ζητήματα με το “κοψιμο” του Κοινωνικού Μερίσματος και της 13ης σύνταξης, αλλά και σε Εθνικά Ζητήματα”.

Αναφέρθηκε στον Πόλεμο που δέχθηκε η Κυβέρνηση Τσίπρα απο την Νέα Δημοκρατία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι χρησιμοποιήθηκαν απο την άλλη πλευρά “τερατώδη ψέματα”, ενώ για το Προσφυγικό τόνισε πως: “Ζούμε την ύψιστη υποκρισία και πέραν της υποκρισίας έχει αποδειχθεί η απόλυτη διαχειριστική ανεπάρκεια. Και αυτό που κορυφώνει αυτό είναι η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής”.

Και συνέχισε ο κ. Παππάς: “Και στα Εθνικά θέματα τα πράγματα είναι αρνητικά. Εμείς ως αντιπολίτευση προσπαθούμε να παρακινήσουμε την Κυβέρνηση να αποκαταστήσει την χαμένης της διπλωματική αξιοπιστία. Εμείς εξάγαμε ειρήνη και λύσαμε προβλήματα και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει εισαγωγή κρίσεων”.

Αναφέρθηκε σε ερώτηση όσον αφορά την διεύρυνση τους κόμματος στην Κεφαλονιά, λέγοντας πως “Και η διεύρυνση γίνεται και θα ξανακερδίσουμε την έδρα στην Κεφαλονιά”.

Κλείνοντας την συνέντευξή του αναφέρθηκε στην εκλογή νέου ΠτΔ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: “Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις γιατί δεν συνεχίζει ο Προκόπης Παυλόπουλος. Η δική μας αξιολόγηση πάντως για την κα Σακελλαροπούλου ήταν απο την αρχή θετική. Ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να αποφύγει να προταθεί ένα πολιτικό στέλεχος”.

Γιώργος Χαλαβαζής

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την άδεια του INKEFALONIA

 Παρακάτω ολόκληρη η συνέντευξη Τύπου 

  DSC 0415 DSC 0418 DSC 0422 DSC 0423 DSC 0425 DSC 0426 DSC 0427 DSC 0429


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250