ΚΑΠΗ Αργοστολίου: Το κέφι… χρόνια δεν κοιτά!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012 09:53

ΚΑΠΗ Αργοστολίου: Το κέφι… χρόνια δεν κοιτά!

Είναι όμορφο να βλέπεις ηλικιωμένους ανθρώπους να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Άλλωστε, το… κέφι χρόνια δεν κοιτά!

Βρεθήκαμε λοιπόν στα ΚΑΠΗ Αργοστολίου και παρακολουθήσαμε την πολύ όμορφη εκδήλωση που στήθηκε εκεί με αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας».

Οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την ψυχή τους, ενώ διαβάστηκαν και ποιήματα που είχαν σχέση με την ημέρα και γενικά πέρασαν ένα υπέροχο απόγευμα

Η Γερασιμούλα Μαγουλά μας διάβασε ένα πολύ όμορφο ποίημα με τον τίτλο «Γυναίκα».

Η υπεύθυνη για τα ΚΑΠΗ Αργοστολίου δημοτική σύμβουλος κ. Άννα Ζαπάντη δήλωσε: «Προσπαθούμε κάθε γιορτή να τα περάσουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Τιμάμε την κίνηση των γυναικών για να κατακτήσουν την ελευθερία τους και την ισοτιμία τους. Μας αξίζουν πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω τις γυναίκες για ό,τι έχουν κάνει για εμάς. Η γυναίκα προσφέρει πολλά περισσότερα στην κοινωνία». Συναντιόμαστε κάθε πρώτη Κυριακή και κανονίζουμε το πρόγραμμα του μήνα και επιλέξαμε να κάνουμε τη γιορτή».

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ και δημοτικός σύμβουλος Διονύσης Κοκκόσης τόνισε: «Οι εκδηλώσεις υπάρχουν γίνονται και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τους ηλικιωμένους. Η Άννα που είναι υπεύθυνη εδώ έχει πετύχει σε αυτό το κομμάτι. Παρά τα προβλήματα που υπάρχουν Πανελλαδικά, εδώ στην Κεφαλονιά πάμε καλά και θα συνεχίσουμε τις εκδηλώσεις».

{phocagallery view=category|categoryid=39}




00 inkefalonia general ad 300X250