«IONIAN TV» Νέα Εποχή | Ξεκίνησε από τη Ζάκυνθο και κατέκτησε την περιφέρεια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 21:34

«IONIAN TV» Νέα Εποχή | Ξεκίνησε από τη Ζάκυνθο και κατέκτησε την περιφέρεια

Σε ένα σημαντικό βήμα για μια σοβαρή ποιοτική ανάπτυξη, στο χώρο της Περιφερειακής Τηλεόρασης του προγράμματος, προχωράει το IONIAN TV στο κέντρο της Πάτρας.

Το κανάλι από την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε στην παραλιακή οδό Όθωνος Αμαλίας, δίπλα ακριβώς από το Patra Palace Hotel και απέναντι από το υπεραστικό ΚΤΕΛ της Πάτρας, σε ένα εμβληματικό σύγχρονο κτίριο 1000 τ.μ., αντάξιο της πολλή σοβαρής επένδυσης.

Ο διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Σπύρος Καμπιώτης, δήλωσε τα εξής:

Το Ionian channel έχει μια σταθερή ανοδική πορεία και σε αυτήν επενδύει για να καταφέρει να είναι ένας περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος κοιτάζει στα μάτια (από άποψη εγκαταστάσεων και τεχνολογίας) μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Οι νέες εγκαταστάσεις είναι πανέτοιμες για μετάδοση HD, παρά της αδυναμίας της digea (πάροχος ψηφιακής εκπομπής) να εκπέμψει με καθαρό και δυνατό σήμα τα περιφερειακά κανάλια.

Ολο το πρόγραμμα είναι HD αλλά για να σταλεί στην digea το υποβιβάζουμε.

Πατάμε γερά στα πόδια μας, αναγνωρίζουμε τις ανάγκες, σκεφτόμαστε πριν αποφασίσουμε και αναπτύσσουμε αδιάρρηκτες σχέσεις με τον τηλεθεατή μας.

Η ιστορία μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Ζάκυνθο όπου η τότε ΕΡΖ, ξεκίνησε να εκπέμπει το 1992 (σε δύο χρόνια κλείνουμε 30 χρόνια πορείας).

Οπλο μας είναι, το ποιοτικό τηλεοπτικό περιεχόμενο που φθάνει στα σπίτια του κόσμου σε μια τεράστια περιφερειακή ζώνη 12 νομών (1.500.000 κάτοικοι).

Βραβευτήκαμε πανελλαδικά, πήραμε σοβαρές διακρίσεις και η τελευταία έρευνα της focus bari (Μάρτιος 2019) μας ανέδειξε στην πρώτη θέση του βάθρου της αξιολόγησης των πολιτών σε όλη την Πελοπόννησο και το Νότιο Ιόνιο.

Μετά από έξι χρόνια παρουσίας μας στην ψηφιακή τηλεόραση, τολμήσαμε να προχωρήσουμε σε έναν μονόδρομο σοβαρής επένδυσης και αξιοποίησης των ανθρώπων που στελεχώνουν μια καταπληκτική ομάδα.

Και η Ζάκυνθος έχει πολλούς λόγους να καμαρώνει γι’ αυτό το πανελλαδικής σημασίας επίτευγμα.

Μετά την ολοκλήρωση των κεντρικών εγκαταστάσεων, στους στόχους είναι ο νέος σχεδιασμός του studio στη Ζάκυνθο.

Δείτε και το εμβληματικό Χριστουγεννιάτικο spot του ΙΟΝΙΑΝ που σηματοδοτεί την νέα του μετάβαση το 2020

https://youtu.be/fNUqc14jRGU




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250