Η δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας τον Οκτώβριο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2012 14:11

Η δραστηριότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας τον Οκτώβριο

Aπό τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, τον Οκτώβριο του 2012, καταγράφηκε η ακόλουθη δραστηριότητα: Συνελήφθησαν συνολικά εξήντα εννιά (69) άτομα για διάφορα αδικήματα εκ των οποίων τα πλέον σημαντικά αφορούσαν:

• Κλοπές-διαρρήξεις

 Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου η κλοπή δικύκλου που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (25.09.2012) έως την Πέμπτη (27.09.2012) στα Περατάτα Κεφαλονιάς και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού Ρομά.
 Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, υπόθεση απόπειρας ληστείας σε βάρος 19χρονου ημεδαπού το Σαββάτο (20.10.2012) το βράδυ και σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 28 και 31 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται ένας ακόμη αγνώστων στοιχείων συνεργός τους.

• Χρέη στο Δημόσιο
 Συνελήφθη, την Πέμπτη (11.10.2012) το πρωί στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 55χρονος ημεδαπός ελεύθερος επαγγελματίας, για μη καταβολή βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο.

Εξιχνιάστηκαν συνολικά πέντε (5) υποθέσεις που αφορούσαν την εξιχνίαση μίας απόπειρας ληστείας, κλοπής, ναρκωτικών καθώς και δύο υποθέσεις της νομοθεσίας περί ραδιοσταθμών.

Παράλληλα στο πλαίσιο καταπολέμησης της παραβατικότητας και της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν αστυνομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν:

• 166 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. εκ των οποίων 48 επικίνδυνες
• 5 παραβάσεις σε καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ