Μαγική βαρκαρόλα και πανηγύρι στην Άσσο!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 09:03

Μαγική βαρκαρόλα και πανηγύρι στην Άσσο!

Η Άσσος τιμά τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΆΣΣΟΣ»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΆΣΣΟΣ» και η Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ διοργανώνουν ολοήμερο πανηγύρι στην Άσσο στις 24 Αυγούστου, ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Η φετινή επετειακή Μαγική Βαρκαρόλα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του αγαπημένου μας Προέδρου Σταύρου Κοκκόλη, που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει:

Πρωϊ 24/08/19: Λαμπρή Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Παναγίας, στην συνέχεια Λιτανεία της εικόνας στην Ελιά που κήρυξε ο Πατροκοσμάς με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Σάμης της Κ.Ε.Δ.Η.ΚΕ, «ΘΕΜΟΣ ΑΜΟΥΡΓΗΣ» και τον Μαέστρο της Μάκη Γεωργόπουλο.

Βράδυ 24/08/19, ώρα 21:00: Μαγική Βαρκαρόλα.

Μέσα στο κλειστό αμφιθεατρικό λιμάνι της Άσσου, όπου πάνω σε λαμπερό και φωτόλουστο καΐκι, στολισμένο με άπειρα λαμπιόνια σαν κόσμημα, οι διακεκριμένοι μουσικοί μας Αφοι Καραβιώτη, με τις χαρακτηριστικές Κεφαλλονήτικες φωνές τους, θα τραγουδήσουν τραγούδια από την Επτανησιακή μας παράδοση και θα συμμετέχει η Ασσιώτισσα Χριστίνα Ρόκκου, που τόσο λατρεύει τον τόπο της και θέλει να συνεισφέρει στα πολιτιστικά μας δρώμενα.

Τα σπίτια γύρω από την παραλία της Άσσου φωτισμένα με το φως κεριών και φαναριών  σχηματίζουν μοναδικές εικόνες που με τον ήχο και  τον εναλασόμενο χρωματιστό spot φωτισμό δημιουργείται ένα λαμπρό υπερθέαμα, με ανεπανάληπτα αισθήματα συγκίνησης και χαράς.

Το γλέντι στην πλατεία δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος, εκφράζοντας έτσι το σεβασμό και την θλίψη μας για την απώλεια του συγχωριανού μας και Προέδρου του Συλλόγου Σταύρου Κοκκόλη.

AgKosmas 48x70 GR2019SMALL 001


Ετικέτες: