Ηχηρό Μήνυμα Νίκης από τους υποψήφιους της ΝΔ (εικόνες/video)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 12:14

Ηχηρό Μήνυμα Νίκης από τους υποψήφιους της ΝΔ (εικόνες/video)

Παρουσίαση ψηφοδελτίου ΝΔ στο Mediterranee Hotel

Παρουσία του υποψήφιου Βουλευτή Επικρατείας Χρήστου Ταραντίλη, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Μediteranee στη Λάσση, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης της ΝΔ.

Τα μέλη που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο( Βικτώρια Αλεξανδράτου, Παναγής Καππάτος, Γιώργος Κοκκόλης), παρουσίασε η Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε (Νομαρχιακή Διοικόυσα Επιτροπή) Γιάννα Κουλουμπή.

Πρώτη στο βήμα ανέβηκε η πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε η οποία τόνισε ότι η επόμενη μέρα των εκλογών πρέπει να είναι καλύτερη μόνο με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε η Αγγελική Κακουράτου (μέλος πολιτικής επιτροπής) διαβάζοντας τον χαιρετισμό του κ. Αυγενάκη στο βήμα. Η παρουσίαση συνεχίστηκε με την ανάγνωση του χαιρετισμού του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στέλιου Κοντοβάκη, από την πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε.

Οι υποψήφιοι βουλευτές ανέβηκαν στο βήμα ο καθένας χωριστά, έχοντας στη διάθεσή τους περίπου 15’ χρόνο για να παρουσιάσουν μια σύντομη ομιλία-απευθυνόμενοι στους ακροατές και ψηφοφόρους τους-για την υποψηφιότητά τους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του καλεσμένου Χρήστου Ταραντίλη, ο οποίος προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού με την  τοποθέτησή του.

Ο κ .Ταραντίλης τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέτυχε το στοίχημα της ανανέωσης των υποψηφίων της ΝΔ. "Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον τόπο σας, όπου η ανανέωση πήρε σάρκα και οστά"

Έδωσε το μήνυμα της εθνικής ενότητας τόσο στις εκλογές της 7ης Ιουλίου όσο και μετά από αυτές. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ακόμη και να μας δώσει την εμπιστοσύνη του ο ελληνικός λαός στις εκλογές δεν είναι αρκετό αν δεν συνεχίσουμε να είμαστε και μετά τις εκλογές μια ενωμένη ομάδα σαν γροθιά που θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα του τόπου. Η κεντρική διοίκηση θέλει να βλέπει ενωμένο κόσμο για να προχωράνε γρήγορα οι λύσεις.

Ζήτησε από τους πολίτες ισχυρή εντολή στην ΝΔ για αυτοδύναμη Ελλάδα. Για γρήγορα αποτελέσματα. Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αποχή. "Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μια ψήφος", τόνισε. "Η ισχυρή εντολή θα προέλθει μόνο μέσα από τη μαζική συμμετοχή".

Παρακολουθείστε στη συνέχεια την ομιλία του Χρήστου Ταραντίλη

https://www.youtube.com/watch?v=BKCezUQgm3E

DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050DSC 0050




00 inkefalonia general ad 300X250