Τροχαίο ατύχημα στα φανάρια του Πετρία

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019 21:40

Τροχαίο ατύχημα στα φανάρια του Πετρία

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα...

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα ( 22.4.19 ) το μεσημέρι στα περίφημα φανάρια του Πετρία . Δύο μικρά αυτοκίνητα ΙΧ. ενεπλάκησαν σε αυτό , ευτυχώς με μικρές μόνο υλικές ζημιές .

Βέβαια δεν είμαι ρεπόρτερ , αλλά αναφέρομαι σε αυτό γιατί σε αυτό το σημείο υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα , και το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία , αφού περνάω από εκεί τουλάχιστον 4 φορές καθημερινά , και έχω ζήσει πολλά ..’παρ’ ολίγον’ ατύχηματα και άλλους τόσους καυγάδες .

Δεν μπορώ να κρίνω τους οδηγούς και πόσο προσεκτικά πρέπει να περνάμε από αυτό το έτσι κι αλλοιώς επικίνδυνο σημείο . Αναφέρομαι και επισημένω το πρόβλημα , που υπάρχει από εδώ και τουλάχιστον 3 μήνες , γιατί τώρα που θα αυξηθούν κατα πολύ τα αυτοκίνητα που περνούν από εκει προς όλες τις κατευθύνσεις της ΒΑ. και Κεντρικής Κεφαλονιάς , θα συμβούν σίγουρα πάρα πολλά μικρά και μεγάλα ατυχήματα .

Το πρόβλημα λοιπόν που υπάρχει είναι ότι ο χρόνος διέλευσης των οχημάτων που έρχονται από τον Κούταβο και το Δράπανο , δεν προβλέπει χρόνο καθυστέρησης μετά την λήξη του , για να δοθεί η εντολή να ανάψουν τα φανάρια για την διέλευση των οχημάτων που έρχονται από τον δρόμο των Ραζάτων . Μόλις δηλαδή σβήσει το πράσινο γι’ αυτούς που έρχονται από Κούταβο και το Δράπανο , και πριν ολοκληρώσουν την δύσκολη ανηφορική στροφή προς Ραζάτα ή να πάνε προς Δράπανο και Αργοστόλι αντίστοιχα , ήδη έχει ανάψει το πράσινο για αυτούς που κατεβαίνουν , με αποτέλεσμα να βρίσκονται αντιμέτωπα τα οχήματα .

Κάνω λοιπόν έκκληση σε κάθε αρμόδιο να ρυθμιστεί το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα , πριν συμβούν ατυχήματα και μάλιστα σοβαρά , ειδικά με τόσους επισκέπτες που περιμένουμε την καλοκαιρινή περίοδο . Εάν δεν τακτοποιηθεί , μετά την δημόσια γνωστοποίηση που κάνω , θα υπάρχουν σοβαρότατες ευθύνες και θα αναζητηθούν. 

Ρωσσέτος Λούζης 


Ετικέτες: