Γιώργος Χριστοδουλάκης και Βάσω Βουτσινά στον Inkefalonia 103,9 για την τραγική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (Ηχητικό)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 12:53

Γιώργος Χριστοδουλάκης και Βάσω Βουτσινά στον Inkefalonia 103,9 για την τραγική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς (Ηχητικό)

Συνέντευξη στον Inkefalonia 103,9

Για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, μίλησαν στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή και την Ελευθερία Κουλουριώτου, ο επιμελητής A’ της Παθολογικής

Κλινικής του Νοσοκομείου Γιώργος Χριστοδουλάκης, καθώς και η πρόεδρος των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βάσω Βουτσινά.

Αμφότεροι αναφέρθηκαν στην ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Νοσοκομείο, το οποίο καθημερινά βυθίζεται ολοένα και περισσότερο.

Ο κ. Χριστοδουλάκης εξήγησε τους λόγους που τόσο τον ίδιο, όσο και τον έτερο γιατρό της Παθολογικής Νίκωνα Βασιλάκο, οδήγησαν σε παραίτηση, μία μέρα μετά και την παραίτηση σύσσωμου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του τμήματος Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς.

Τόσο ο κ. Χριστοδουλάκης, όσο και η κα Βουτσινά, έβγαλαν «κραυγή αγωνίας» για την κατάσταση που έχει περιέλθει το Νοσοκομείο, εδώ και χρόνια, τονίζοντας πως δεν μπορεί πλέον να λειτουργεί υποστελεχωμένο με τους εργαζομένους να έχουν φτάσει στα όριά τους εδώ και καιρό από αυτήν την κατάσταση.

Ακούστε παρακάτω τα ηχητικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΑΚΗΣ 

ΒΑΣΩ ΒΟΥΤΣΙΝΑ




00 inkefalonia general ad 300X250