Ο Κωνσταντάκης απαντά στο INKEFALONIA για το κολυμβητήριο.. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 10:18

Ο Κωνσταντάκης απαντά στο INKEFALONIA για το κολυμβητήριο.. άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!

Πρώτα απ’ όλα ο κ. Κωνσταντάκης πριν κρίνει το δημοσίευμα μας, θα ήταν προτιμότερο να μιλήσει με τους γονείς όλων αυτών των παιδιών που τα πηγαίνουν για να αθληθούν.

Σε αυτούς να πει για κατευθυνόμενα δημοσιεύματα…

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ μιλά για διαδικασίες συντήρησης και καθαρισμού όταν το κολυμβητήριο βρίσκεται σε αυτή την τραγική κατάσταση για χρόνια!

Για ποια πρόσκαιρη αναστάτωση στο χώρο μιλάτε ;

Η Σαπίλα και η σκουριά παντού, εντός και εκτός, είναι αποτέλεσμα της πρόσκαιρης αναστάτωσης ;

Που νομίζετε ότι απευθύνεστε,  κ. Κωνσταντάκη ; Σε ιθαγενείς ;

Καλούμε τους αναγνώστες μας να διαβάσουν προσεκτικά την απάντηση Κωνσταντάκη και στη συνέχεια να ξανά δουν τις φωτογραφίες που αναρτήσαμε.

Το μόνο που κατάφερε ο κ. Κωνσταντάκης με αυτή την ανακοίνωση  του ήταν να εκτεθεί διπλά.

Ας πρόσεχε.

 

  • Η απάντηση Κωνσταντάκη στο δημοσίευμά μας

Με αφορμή κακόβουλου και κατευθυνόμενου δημοσιεύματος του In Kefalonia για το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργοστολίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.), γνωστοποιεί στους δημότες μας, ότι το ρεπορτάζ θα ήταν ολοκληρωμένο και αντικειμενικό εφόσον πριν την σύνταξη και δημοσίευσή του ο συντάκτης αυτού επικοινωνούσε ως όφειλε με την διοίκηση της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., όπου θα ενημερωνόταν ότι το κολυμβητήριο βρίσκεται σε διαδικασίες συντήρησης και καθαρισμού, όπου είναι ευνόητο να δημιουργούν μια πρόσκαιρη «αναστάτωση» του χώρου.

Μετά λύπης μας δεν έγινε καμία αναφορά :

Α) ότι το κολυμβητήριο είναι δώδεκα μήνες (12)  το χρόνο ανοικτό με την υψηλότερη θερμοκρασία νερού λόγω της ενεργειακής αναβάθμισης που εξασφαλίσαμε λύνοντας το χρόνιο πρόβλημά του στο χαμηλότερο κόστος από ποτέ και

Β) στη νέα περίφραξη που ήδη έχει τοποθετηθεί και ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες.

Τελειώνοντας υπενθυμίζουμε ότι η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. διαθέτει καθημερινά καθαρίστρια, και αξιόλογους συντηρητές και παραμένει συνεπής και αξιόπιστη, όσον αφορά την ασφαλή λειτουργία του καλυμβητηρίου, που έχει την ευθύνη δαπανώντας όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες ευρώ, για να είναι σύγχρονο και λειτουργικό.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. & Ε.Σ. Πολιτισμού - Αθλητισμού - Νέας Γενιάς





00 inkefalonia general ad 300X250