Ληξούρι: Μπήκαν στο 2019 με ... τόμπολα!

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019 15:58

Ληξούρι: Μπήκαν στο 2019 με ... τόμπολα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και πέρσι ανήμερα την πρωτοχρονιά 

 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πιστοί στο ραντεβού μας στο Κλειστό Ληξουρίου για την Πρωτοχρονιάτικη Τόμπολα που διοργανώνουν τα Αθλητικά Σωματεία της πόλης μας (ΝΕΟΛ-ΕΘΝΙΚΟΣ-ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ) με την στήριξη της ΚΕΔΗΚΕ.

Η Τόμπολα και φέτος μοίρασε μποναμά σε δυό Ληξουριώτες και μιά Ληξουριώτισσα. (Δεν σας αναφέρω τα ονόματα τους για να μην τους εκμεταλλευτείτε και ζητάτε κέρασμα).

Τους μποναμάδες τους παρέλαβαν δια χειρός του Αντιδημάρχου Γιώργου Κατσιβέλη, ενώ αρχικά είχαν προηγηθεί χαιρετισμοί και ευχές τόσο από τον Αντιδήμαρχο όσο και από τους εκπροσώπους των τριών Αθλητικών Σωματείων.

Για τον ΝΕΟΛ ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας (Γ' Εθνική) Χρήστος Συνοδινός, για τον Εθνικό το μέλος του ΔΣ Αντώνης Παρίσης, για τον Παλληξουριακό ο Πρόεδρος Στάθης Λυκούδης.

Ευχές για Καλή δημιουργική και υγιή χρονιά από τους Ληξουριώτες και για τους Ληξουριώτες όπου γης.

Και μην ξεχνάτε μετράμε αντίστροφα για το ... ξακουστό Ληξουριώτικο Καρναβάλι !

Πηγή: Lixouri.gr

protoxronia tompola104protoxronia tompola105protoxronia tompola114protoxronia tompola115protoxronia tompola117protoxronia tompola123protoxronia tompola137protoxronia tompola141protoxronia tompola161protoxronia tompola167protoxronia tompola173protoxronia tompola176

 


Ετικέτες: