Με πορεία στους δρόμους της πόλης συνεχίζονται οι καταλήψεις στο Ληξούρι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μαθητές και καθηγητές από το 2014 που στεγάζονται σε προκάτ.
https://www.youtube.com/watch?v=uGeWCcJQnmI
Τα αιτηματα του ΓΕΛ Ληξουριου
-οικοδόμηση νέου σχολείου σε υγιές περιβάλλον στο οποίο οι εγκαταστάσεις να ειναι σύγχρονες και αντισεισμικές (μακριά απο θάλασσα)
-ηχομόνωση των τάξεων στις προσωρινές εγκαταστάσεις του ΓΕΛ ούτως ώστε το μαθημα να διεξάγεται χωρίς παρεμβολές εξωγενών παραγόντων
-στεγανοποίηση των αιθουσών που πλημμυρίζουν ακομα και οταν ψιχαλίζει
- να αποκατασταθουν και να διορθωθούν όλες οι φθορές που εχουν δημιουργηθεί στα προκάτ με το πέρασμα του χρόνου και τις αντίξοες συνθήκες.
-όχι στην ψήφιση του νέου νόμου που αποβλέπει σε ένα πλήρη εξετασιοκεντρικο σχολείο







                        
                        
        
        
                        
        



![Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών η Σταμούλα Κονιδάρη [4/11]](/media/k2/items/cache/2ee4cde08267a7f14adf436feae06e56_M.jpg?t=20251104_101426)












