Με μουσικό χρώμα Κεφαλονιάς ο γάμος του Αντώνη Ρέμου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 13:41

Με μουσικό χρώμα Κεφαλονιάς ο γάμος του Αντώνη  Ρέμου

Πλημμυρισμένος από μουσικό χρώμα Κεφαλονιάς ήταν ο γάμος του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο κτήμα Κoντομηνά.

Μια από τις πρώτες κινήσεις του ζεύγους ήταν εξεύρεση ανθρώπων που θα άφηναν το δικό τους,  ξεχωριστό μουσικό στίγμα στην βραδιά.

Άμεσα λοιπόν,  Αντώνης και Ιβόνη απευθύνθηκαν στην καλή τους φίλη Τασία Δενδρινού η οποία φρόντισε να τους φέρει σε επαφή με τους Αδελφούς Καραβιώτη , οι οποίοι συντρόφευσαν μουσικά  το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Άλλωστε, η αγάπη του Αντώνη για την Κεφαλονιά και την επτανησιακή μουσική είναι γνωστή με τον δημοφιλή καλλιτέχνη να είναι τακτικός επισκέπτης του νησιού μας!

Ο Σπύρος και ο Γεράσιμος συνοδεία και άλλων μουσικών όχι μόνο συνόδευσαν τη νύφη κατά τη μεταφορά της από τη βάρκα, αλλά παρέμειναν σε όλη τη διάρκεια της λειτουργίας συμμετέχοντας ακόμη και στις ψαλμωδίες του μυστηρίου μαζί με τους ιερείς!

Η σύνδεση όμως με την Κεφαλονιά δεν σταματά εδώ καθώς και ο Σπύρος Κοκκόλης, ο βαρκάρης της βραδιάς, είναι Κεφαλονίτης και μάλιστα έχει συμμετάσχει αρκετές φορές στη βαρκαρόλα της Άσσου.

https://www.youtube.com/watch?v=blEmfzqHs6A

Η πανευτυχής Μαρία Μπεκατώρου

Η «δική μας» Μαρία Μπεκατώρου ήταν μια εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζεύγους και ιδιαίτερα ευτυχισμένη για το μεγάλο βήμα του Αντώνη να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η παρουσία των αδελφών Καραβιώτη προσέφερε στην Μαρία μεγάλη συγκίνηση και έντονες αναμνήσεις καθώς και στο δικό της γάμο είχαν επιλεγεί τα δυο αδέλφια..

mpekatorou remos

Ακόμη δυο Κεφαλονίτες μουσικοί

Με την παρουσία του όμως ξεχώρισαν ο βιολιστής Ζήσης Σκλαβουνάκης και ο σαξοφωνίστας Φοίβος Μποζάς οι οποίοι συμμετέχουν στην ορχήστρα της σπουδαίας Γλυκερίας, η οποία άφησε το δικός ξεχωριστό στίγμα στη βραδιά.

Επίσης, στην ομάδα των αδελφών Καραβιώτη συμμετείχαν οι  Γρήγορης Βλαχούλης, Μενέλαος Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Κάνδηλας, Λεωνίδας Αντύπας, Παναγιώτης Καριώτης και Παύλος Μαρόπουλος.

 

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250