Eυχαριστίες από την Διοικούσα στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Σεπτεμβρίου 2018 09:25

Eυχαριστίες από την Διοικούσα στα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου...

Μετά την αποπεράτωση των εργασιών αποκατάστασης από τους σεισμούς του 2014

Την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 μέσα σε γενικό κλίμα συγκίνησης, χαράς, ενθουσιασμού και θαυμασμού για το αποτέλεσμα τελέσθηκαν τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος "Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων-Φιλανθρωπικά Ιδρύματα Ληξουρίου" μετά την αποπεράτωση των εργασιών αποκατάστασης από τους σεισμούς του 2014 και της προσθήκης νέου κτηρίου με δαπάνη εξ ολοκλήρου του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, παρουσία των εκπροσώπων του, Ρόζαλιν Μπέντζαμιν και Κώστα Λιβέρη.

 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι υπηρεσιών και φορέων, οι συντελεστές του έργου και πλήθος κόσμου.

Μετά την υποδοχή των προσκεκλημένων από την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής τελέσθηκε η ακολουθία του Αγιασμού από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Κεφαλληνίας, πατέρα Χαράλαμπο Μαρκέτο, πλαισιωμένο από καλλίφωνη εκκλησιαστική χορωδία υπό τον κύριο Νικόλαο Βάλσαμο.

Στην συνέχεια ακολούθησαν ομιλίες από την Πρόεδρο των ΦΙΛ και την εκπρόσωπο του ΙΣΝ, χαιρετισμός της Βουλευτή Κεφαλληνίας κ.Α.Θεοπεφτάτου και του Αντιπεριφερειάρχη Απασχόλησης Κοινωνικής Μέριμνας και Εθελοντισμού κ. Α.Μιχαλά.

Στους εκπροσώπους του ΙΣΝ απενεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες εκ μέρους των ΦΙΛ και του Δήμου Κεφαλλονιάς και τους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα. Η βραδιά έκλεισε μελωδικά με μουσική και τραγούδια που απέδωσε αρμονικά η χορωδία-μαντολινάτα Αργοστολίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ.Σπύρου Θεοτοκάτου. Στην συνέχεια παρατέθηκε δεξίωση με εκλεκτά εδέσματα για όλους τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, αξίζουν να αναφερθούν οι αυθόρμητες συγκινητικές εκδηλώσεις χαράς, ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών από μεγάλη μερίδα των προσκεκλημένων προς τους εκπροσώπους του ΙΣΝ οι οποίοι τους συνόδευαν με τις ευχές τους μεχρι την έξοδο.

Η Διοικούσα Επιτροπή ευχαριστεί θερμώς όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή των εγκαινίων καθώς και όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της.

Για την Διοικούσα Επιτροπή

Η Πρόεδρος

Χριστίνα Τσαγγαράτου-Βαλσάμου




00 inkefalonia general ad 300X250