Ανδρ. Παντελιός: Το Μεταφορικό Ισοδύναμο και το φυλλάδιο “μπούσουλας” για τους πρώτους τουρίστες της Κεφαλονιάς

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 14:53

Ανδρ. Παντελιός: Το Μεταφορικό Ισοδύναμο και το φυλλάδιο “μπούσουλας” για τους πρώτους τουρίστες της Κεφαλονιάς

 Ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης στον Inkefalonia Radio 89,2 

O αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης Ανδρέας Παντελιός, μίλησε στον Inkefalonia 89,2 και στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή για ζητήματα που αφορούν τους επαγγελματίες του νησιού και όχι μόνο.

Ο κ. Παντελιός αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται από την Κεφαλονιά και το Επιμελητήριο το οποίο βρίσκεται σε επαφή με το Υπουργείο Ναυτιλίας ώστε να εφαρμοστεί το Μεταφορικό Ισοδύναμο, το οποίο θα δώσει ώθηση στην τουριστική, και όχι μόνο, ανάπτυξη του νησιού μας.

Έτοιμο το φυλλάδιο “μπούσουλας” για τους πρώτους τουρίστες

Επίσης, ο κ. Παντελιός αναφέρθηκε στο φυλλάδιο “μπούσουλας” που είναι έτοιμο από το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και το οποίο θα ενημερώνει τους πρώτους τουρίστες που θα φτάσουν στην Κεφαλονιά, όσον αφορά τις επιχειρήσεις που θα είναι ανοικτές τον Απρίλιο, σε όλη την επικράτεια του νησιού.

Η συζήτηση με τον κ. Παντελιό, στράφηκε και στην συνεδρίαση του Επιμελητηρίου στην Σκάλα και τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής που εστιάστηκαν στην μη λειτουργία του Βιολογικού.

Τέλος ο κ. Παντελιός τόνισε ότι σύντομα θα υπάρχει στον «αέρα» και διαδικτυακή πλατφόρμα προώθησης των επιχειρήσεων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης .

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Παντελιού.

https://www.youtube.com/watch?v=6H4FlG27m7s

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά 12 – 1 μ.μ. και σε επανάληψη κάθε πρωί 7-8.

 




00 inkefalonia general ad 300X250