Ν. Βαλλιανάτος: «Δεν με ενδιαφέρει η Δημαρχία – Θα πρέπει να υπάρχει ένα ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό δημοτικό ψηφοδέλτιο»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 12:48

Ν. Βαλλιανάτος: «Δεν με ενδιαφέρει η Δημαρχία – Θα πρέπει να υπάρχει ένα ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό δημοτικό ψηφοδέλτιο»

Ο περιφερειακός σύμβουλος, απαντάει στον Inkefalonia 89,2 για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες 

Απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για το όνομά του, έδωσε σήμερα στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 «Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή, ο περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής της ΠΙΝ, Νικόλας Βαλλιανάτος.

Ο κ. Βαλλιανάτος, απάντησε αναφορικά με το δημοσίευμα που τον παρουσίαζε ως εν δυνάμει υποψήφιο δήμαρχο με παράταξη από την Αριστερά στις επόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά και για την - όπως την αναφέρει ο ίδιος- … διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε αμέσως μετά από το συγκεκριμένο δημοσίευμα!

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Είναι για γέλια όλα αυτά. Τα διάβασα και εγώ. Προφανώς κάποιοι το κουβέντιασαν το όνομά μου και τους ευχαριστώ πολύ, αλλά πριν ακόμα απαντήσω σε αυτό που γράφτηκε, δέχθηκα μία επίθεση την οποία εγώ προσωπικά δεν καταλαβαίνω. Δέχθηκα μία άνευ προηγουμένου επίθεση και όπως μου είπε ένας φίλος “κάλεσέ τους σε μία μονομαχία και το βαρύτερο ποινικό μητρώο να κερδίσει”. Εγώ θα επαναλάβω. Ευχαριστώ αν κάποιοι κουβέντιασαν το όνομά μου, ωστόσο εμένα δεν με ενδιαφέρει να πάω για δήμαρχος».

Ο κ. Βαλλιανάτος αναφερόμενος στην… διαδικτυακή επίθεση που δέχθηκε τόνισε: «Δεν καταλαβαίνω την επίθεση που δέχθηκα, εκτός και αν το έκαναν αυτό επειδή τους χάλαγα την… σούπα. Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Θα πρέπει να υπάρχει ένα δημοτικό ψηφοδέλτιο ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό και να έχει μέσα ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Αυτή είναι η άποψή μου… Αυτή η επίθεση που έγινε, έγινε για να μου θίξει την εντιμότητά μου. Ας έρθουν όσοι θέλουν με τα ποινικά μητρώα να τα βάλουμε κάτω και το βαρύτερο να κερδίσει… Εμένα μου έθιξαν την εντιμότητα μου. Εγώ δεν έθιξα κανέναν και δεν αποδέχομαι αυτά που λένε και γράφουν…».

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξή του

https://www.youtube.com/watch?v=AvyZa8jTRWk

Την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» την ακούτε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 12-1 μ.μ. και σε επανάληψη 7-8 το πρωί.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ