Κώστας Γρηγορόπουλος: "Δυο λόγια για τον Σταύρο Σπαθή…"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 18:55

Κώστας Γρηγορόπουλος: "Δυο λόγια για τον Σταύρο Σπαθή…"

Από τον Κώστα Γρηγορόπουλο 

Φίλε Σταύρο , απευθύνομαι με λίγα απλά λόγια σε εσένα προσωπικά σαν φίλος , τώρα που επήλθε πλέον ηρεμία από την εκλογική ένταση του επιμελητηρίου τις τελευταίες μέρες.

Σε γνωρίζω από κοντά αρκετά χρόνια τώρα όταν κάποτε με την Μαρία μου , τον Άγγελο , τον Μαρίνο, τον Αλέκο και άλλους φίλους αργότερα ….πήρατε ένα μικρό τοπικό εμπορικό σύλλογο, την ΚΡΑΝΗ , και του δώσατε άλλη διάσταση .. Ένα σύλλογο που ήταν η αφορμή και ο συνδετικός κρίκος για πολλά πράγματα στην Κεφαλονιά , αλλά και στην Πελοπόννησο με την Ομοσπονδία αλλά και στην ΕΣΕΕ στην Αθήνα. .Ο μικρός αυτός εμπορικός σύλλογος έγινε με την δράση σας ένας σημαντικός τοπικός θεσμός με ταυτότητα.. Μέσα από τις δραστηριότητες σας, σε γνώρισα καλύτερα . Είσαι ένας άνθρωπος με αντίληψη , με ικανότητες ,με ευαισθησίες και προσφορά . Ένας άνθρωπος με χαμόγελο .. Βάλατε στην συνέχεια στόχο όλη η παρέα το επιμελητήριο, αυτές τις μέρες το καταφέρατε , το όνειρο έγινε πραγματικότητα, τίποτα δεν έγινε τυχαία.

Σου αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια

Εργαστείτε υπηρετώντας όλο τον κόσμο τον οποίο εκπροσωπείται γιατί σήμερα το έχει ανάγκη ,χωρίς σπατάλη χρόνου . Οι πράξεις και τα έργα κρίνουν και όχι τα λόγια φίλε. Τίποτα δεν επιβάλετε αλλά κερδίζεται.

Μεγαλώστε την παρέα φίλε. Ο κόσμος έχει άποψη ,κρίση και συναισθήματα .. Ανεβήκατε όλη η παρέα άλλο ένα σκαλοπάτι όμως μην ξεχάσετε ότι η σκάλα έχει και άλλα σκαλοπάτια και εμπρός και πίσω. Είμαι σίγουρος ότι το νέο σας έργο θα σας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά.
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή δύναμη στην νέα σου θέση του προέδρου του ΕΒΕΚΙ.

Συναισθηματικά φορτισμένος σε ευχαριστώ για τα αληθινά λόγια που είπες και έγραψες ακόμα μια φορά τις τελευταίες μέρες στα τοπικά ΜΜΕ για την Μαρία μου για την παρουσία της και το ρόλο της σε όλη αυτή την πορεία…..

Χαίρομαι που είμαστε φίλοι…

Κώστας Γρηγορόπουλος 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250