Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος: «Συνάντηση με την Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Σεπτεμβρίου 2012 18:31

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος:  «Συνάντηση με την Βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης»

Το προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλληνίας – Ιθάκης συναντήθηκε το Σάββατο 08.09.2012 με την Βουλευτή κ. Θεοπεφτάτου Αφροδίτη. Ενημερώσαμε την κ. Βουλευτή για τα προβλήματα του προσωπικού, τις ελλείψεις σε επιχειρησιακά μέσα – καύσιμα, κτιριακές εγκαταστάσεις και την υποστελέχωση της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων.

Αναφερθήκαμε εκτενώς στις επικείμενες περικοπές που αναμένονται να εφαρμοσθούν στο μισθολόγιο μας και την δεινή θέση που έχουμε περιέλθει ως ένστολοι, αφού μέχρι και σήμερα οι περικοπές των ετήσιων αποδοχών μας ανέρχονται έως και 45% χωρίς να υπολογισθεί το «πάγωμα» των μισθολογικών προαγωγών και του επιδόματος χρόνου υπηρεσίας. Απαξιωμένοι, με ισοπεδωμένο το βιοτικό μας επίπεδο, δεν μπορούμε πλέον να αντιμετωπίσουμε την εγκληματικότητα την ανομία και την ανασφάλεια.

Από την πλευρά της, η Βουλευτής Κεφαλονιάς – Ιθάκης μας δήλωσε ότι κατανοεί την αγανάκτηση και τους προβληματισμούς μας, ότι οι ένστολοι είναι κομμάτι του λαού, εργαζόμενοι με στολή που βρίσκονται απέναντι σε μια πρωτοφανή επίθεση νέων μέτρων λιτότητας, στηρίζει τις κινητοποιήσεις μας και θα προσπαθήσει για την άμεση επίλυση των τοπικών προβλημάτων μας.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Φωκάς Διονύσης




00 inkefalonia general ad 300X250