Αυτή είναι η επιλογή του Μεγάρου για πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 18:07

Αυτή είναι η επιλογή του Μεγάρου για πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Θα τον στηρίξει η Δημοτική Αρχή Παρίση

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το πρόσωπο το όποιο θα στηρίξει το Μέγαρο για πρόεδρο του επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης, είναι ο Σπύρος Γασπαρινάτος.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει με 300.000 ευρώ να φτιάξει την ιστοσελίδα του Δήμου Κεφαλονιάς.

Η προσπάθεια που κάνει το τελευταίο διάστημα η Δημοτική Αρχή Παρίση, να ελέγξει δηλαδή τα πάντα στο νησί για να μπορέσει να έχει σίγουρη… εκλογική πελατεία είναι μεγάλη και δεν θα μπορούσε να την αφήσει αδιάφορη ο θεσμός του Επιμελητηρίου, που ως κορυφαίος θεσμός εκφράζει τους επιχειρηματίες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως η δημοτική Αρχή Παρίση, δεν έχει ενδιαφέρον μόνο για τον δήμο Κεφαλονιάς, αλλά στους στόχους της είναι και η πολυπόθητη βουλευτική έδρα της μονοεδρικής της Κεφαλονιάς.

Συμφώνα πάντα με πληροφορίες, η επιλογή αυτή, είναι και προσωπική επιλογή του πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Λυκούδη και αδελφού του αναπληρωτή δημάρχου.

Αναμένουμε εξελίξεις και την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας.

Σ.Π.

SPYROS




PIN KARARTISI

00 inkefalonia general ad 300X250