Προς περαιτέρω συρρίκνωση το Μαντζαβινάτειο - Τι υποστηρίζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (ανανεωμένο)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 13:48

Προς περαιτέρω συρρίκνωση το Μαντζαβινάτειο - Τι υποστηρίζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς (ανανεωμένο)

Προς μεταφορά η διοικητική υπηρεσία του Νοσοκομείου και με ελλείψεις ακόμα και για μία απλή ακτινογραφία 

O «θόρυβος» των τελευταίων ημερών είναι υπαρκτός και η αναστάτωση μεγάλα στους κατοίκους της Παλικής που βλέπουν το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο Ληξουρίου να οδηγείται σε περαιτέρω συρρίκνωση.

Δεν είναι μόνο η εδώ και 15 και πλέον ημέρες «αχρηστία» του ακτινολογικού που αναγκάζει τους πολίτες να μεταφερθούν στο Αργοστόλι για μία απλή ακτινογραφία.

Είναι και η ενδεχόμενη – όπως ακούγεται έντονα πλέον – παύση της διοικητικής υπηρεσίας του Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο υπάλληλοι που βρίσκονται στην διοικητική υπηρεσία του Μαντζαβινάτειου, ετοιμάζονται να πάρουν... φύλλο πορείας για το Αργοστόλι και το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς.

Κάτι που σημαίνει ότι ενδεχομένως σε λίγο καιρό, πέρα από τα υπόλοιπα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, το Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο δεν θα έχει ούτε πρωτόκολλο!

Με τις υγείες μας...

Γιώργος Χαλαβαζής

Τι υποστηρίζει ο Διοικητής του Νοσοκομείου

Όπως μας ενημέρωσε ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς κ. Νικόλαος Βιβλάκης, όσον αφορά τη μη λειτουργία του ακτινολογικού τμήματος, ο κ. Βιβλάκης υποστήριξε πως το Μαντζαβινάτειο δεν είχε "παραλάβει" το μηχάνημα ακτινογραφίας που ήταν από δωρεά, με αποτέλεσμα πλέον να μην μπορεί να επισκευαστεί, καθώς δεν "φαίνεται" ότι ανήκει στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο.

Όσον αφορά την μεταφορά των διοικητικών υπαλλήλων στο Νοσοκομείου του Αργοστολίου, είπε πως η μετακίνησή τους είναι προσωρινή και μόλις ολοκληρώσουν την εκπαίδευση προς τους διοικητικούς υπαλλήλους που θα προστεθούν στο Νοσοκομείου Αργοστολίου την 1η Φεβρουαρίου, θα επιστρέψουν και πάλι στο Μαντζαβινάτειο.

Στην επικοινωνία με το inkefalonia.gr, ο κ. Βιβλάκης τόνισε πως «Το Μαντζαβινάτειο επ΄ουδενί δεν πρόκειται να κλείσει».

 

 




00 inkefalonia general ad 300X250