Σάμη: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα Νεκρός ο οδηγός - Η επίσημη ανακοίνωση

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 10:28

Σάμη: Αυτοκίνητο έπεσε στην θάλασσα Νεκρός ο οδηγός - Η επίσημη ανακοίνωση

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμεναρχείου

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σάμης Κεφαλληνίας, πρωινές ώρες σήμερα (Κυριακή), για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή Αγίας Παρασκευής Σάμης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν την ύπαρξη του εν λόγω οχήματος εντός της θάλασσας σε βάθος περίπου τριών μέτρων, ενώ με τη συνδρομή ιδιώτη δύτη και του Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΙ” Ν.Π. 6840, απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο 41χρονος οδηγός και μοναδικός επιβαίνων, ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Σάμης του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας, ενώ το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση.

 Αρχική δημοσίευση

Θανατηφόρο δυστύχημα προκλήθηκε ( δεν γνωρίζουμε ακόμα την ώρα, πιθανολογείται νωρίς σήμερα το πρωί ), στον δρόμο Καραβομύλου Αγίας Ευφημίας και στη θέση Αγία Παρασκευή.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο που οδηγούσε συμπολίτης μας, ερχόμενο από Αγία Ευφημία προς Σάμη, έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα τον πνιγμό του οδηγού.

Πριν από λίγο δύτης κατέβηκε στο σημείο και βρήκε τον οδηγό νεκρό μέσα στο αυτοκίνητο.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας και του Λιμενικού και φροντίζουν για τα περαιτέρω.

Κατανοητό είναι πως δεν δημοσιεύουμε το όνομα του άτυχου νέου, μέχρι να ενημερωθούν οι γονείς και οι συγγενείς του.

Πηγή: Vlahatasamis.gr 




00 inkefalonia general ad 300X250