«Τα ιχθυοτροφεία να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα παιδιά»

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 13:57

«Τα ιχθυοτροφεία να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα παιδιά»


Και επίσημα πλέον σήμερα το πρωί, με την συνέντευξη που παραχώρησαν στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου, ο Δήμος Κεφαλονιάς ανακοίνωσε την συνεργασία του με τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς.

Μια συνεργασία που στόχο έχει την στήριξη της Νέας Γενιάς του τόπου μας, μέσα από διάφορες δράσεις.

Στην συνέντευξη παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Ευάγγελος Κεκάτος, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών κα Μαρία Κουνάδη και ο Γιώργος Κατσιβέλης, ο Γενικός Διευθυντής των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς, Βαγγέλης Βολτέρας και η υπεύθυνη επικοινωνίας, κα Δανάη Γκιόκεζα.

Τα ιχθυοτροφία είναι από τις πλέον υγιείς επιχείρησης στην Κεφαλονιάς και όχι μόνο, με συνεχείς δράσεις σε διάφορους τομείς.

Για παράδειγμα οπως ανέφερε ο κ. Κεκάτος τα Ιχθυοτροφία είχαν κάνει παλαιότερα προσπάθειες ώστε να συμμετέχουν στον εξωραϊσμός της προβλήτας των κρουαζιερόπλοιων, μια πρωτοβουλία που δυστυχώς έπεσε στο κενό, λόγω γραφειοκρατίας.

Ο κος Βολτέρας αναφέρθηκε στην 35ετή προσφορά των ιχθοτροφείων στην τοπική κοινωνία, όπου καθημερινά άκουγε τα αιτήματα και στήριζε προσπάθειες πολιτιστικών συλλόγων , ευπαθών ομάδων και γενικότερα όπου υπήρχε ανάγκη.

Πλέον αυτές τις δράσεις τις θέτουν σε νέο άξονα και συγκεκριμένα την στήριξη της νέα γενιάς. Δηλώνοντας ότι είναι «ανοιχτόι» σε κάθε συνεργασία συνεργασία με όλα τα σχολεία της Κεφαλονιάς, για θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και άλλων δράσεων.

Τέλος η κα Γκιόκεζα τόνισε ότι αυτή η συνεργασία δεν θα ήθελαν να μείνει στο οικονομικό κομμάτι αλλά να δημιουργήσουν μια μακροπρόθεση σχέση με την σχολική κοινότητα ώστε τα ιχθυοτροφεια να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για τα παιδιά.

Μαρία Κουρκουμέλη

https://www.youtube.com/watch?v=OkNt2QVZF6w

DSC 0081

DSC 0084

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250