Ο Θ. Φλωράτος στον Inkefalonia 89,2: «Υπάρχει ”θολούρα” και αδιαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου – Διακόπτεται προσωρινά από τον Νοέμβριο η γραμμή Σάμη - Πάτρα»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 14:21

Ο Θ. Φλωράτος στον Inkefalonia 89,2: «Υπάρχει ”θολούρα” και αδιαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου – Διακόπτεται προσωρινά από τον Νοέμβριο η γραμμή Σάμη - Πάτρα»

Πολλές και ενδιαφέρουσες ειδήσεις έβγαλε η τηλεφωνική παρέμβαση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά» Θόδωρου Φλωράτου, στην εκπομπή του Inkefalonia 89,2 “Μέρα Μεσημέρι» με τον Γιώργο Χαλαβαζή.

Ο κ. Φλωράτος αναφέρθηκε στην «πληγωμένη» από τις πλημμύρες Πύλαρο και τις ενέργειες που έγιναν ώστε να ανακουφιστούν οι κάτοικοι της Αγίας Ευφημίας και των Δρακοπουλάτων.

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε επίσης στην σημαντικότητα για την Κεφαλονιά και την περιοχή της Σάμης, της ύπαρξης ακτοπλοϊκής γραμμής που συνδέει το νησί με την Πάτρα, τονίζοντας ότι ήταν ο βασικός λόγος για την αύξηση των επιβατών στα λιμάνια της Κεφαλονιάς.

Πάντως, και σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από την εταιρία Ionian Group τόνισε πως «για λόγους της ετήσιας συντήρησης των πλοίων του Fior di Levante και του Mare di levante, ή γραμμή θα διακοπεί από την 1η Νοεμβρίου και για τους επόμενους δύο μήνες και θα επανέλθει με την νέα χρονιά. Η γραμμή Σάμη - Πάτρα δεν πρόκεται να σταματήσει. Όπως σταματούσαν κάθε χρόνο τα πλοία για να συντηρηθούν, έτσι θα γίνει και φέτος". 

Ο κ. Φλωράτος, επίσης επανέλαβε τις λέξεις που είχε πει και σε παλιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, για «θολούρα» και αδιαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου Κεφαλονιάς λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι «Δεν θα αφήσουμε να μας περνάνε για βλάκες. θα σκάσει καμια... βόμβα και δεν θα μαζέυεται με τίποτα». Και συνέχισε δηλώνοντας: «Ας προσέξουν στον Δήμο την ανάθεση των αρμοδιοτήτων στα οικονομικά» ήταν τα λόγια του.

Ακούστε παρακάτω την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Θόδωρου Φλωράτου στον Inkefalonia.gr

https://www.youtube.com/watch?v=dLiPpfqjPJc

Η εκπομπή ¨Μέρα Μεσημέρι” ακούγεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 12- 13 μ.μ, και σε επανάληψη 7 με 8 το πρωί.

 


Ετικέτες: