Άννα Βίσση: «Περιμένω να περάσουμε μία υπέροχη βραδιά»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2012 17:34

Άννα Βίσση: «Περιμένω να περάσουμε μία υπέροχη βραδιά»

Έτοιμη να δώσει, όπως κάνει πάντα,τον καλύτερό της εαυτό και να ενθουσιάσει το κοινό της Κεφαλονιάς εμφανίστηκε η σπουδαία Αννα Βίσση στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της μεγάλης αποψινής της συναυλίας στο στάδιο του Αργοστολίου (ώρα έναρξης 9.30 μ.μ.). Κείμενο - Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής


«θα προσπαθήσω να τα πω όλα και να περάσουμε μία υπέροχη βραδιά» δήλωσε μεταξύ άλλων η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η οποία ευγενική και πρόσχαρη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις ων δημοσιογράφων.
Ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης, τον οποίο συνδέει στενή φιλία με την Ελληνίδα σούπερ σταρ, δεν έκρυψε την ικανοποίηση που ήρθε η Αννα Βίσση στο νησί μας, ενώ αναφέρθηκε και στην συνεργασία που είχαν στο παρελθόν στον καλλιτεχνικό χώρο, όταν μαζί είχαν συνεργαστεί σε σπουδαίες υπερπαραγωγές.


Η Αννα Βίσση, από την πλευρά της, τόνισε πως ένιωσε υπέροχα από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στην Κεφαλονιά, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο που την υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο, ενώ αναφέρθηκε προσωπικά στον δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση.


Παρών στην συνέντευξη Τύπου ήταν φυσικά και ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Αγγελος Κωνσταντάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να κάνει και εύστοχες ερωτήσεις προς την Άννα Βίσση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, αλλά και η δημοτική σύμβουλος Μαρία Κουνάδη.

Δείτε τι είπε η Αννα Βίσση


https://www.youtube.com/watch?v=OvRIMBxtOSE




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250