Διαμαρτυρία για τα παράνομα παρκαρίσματα στην παραλιακή του Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 11:48

Διαμαρτυρία για τα παράνομα παρκαρίσματα στην παραλιακή του Αργοστολίου


Θα ήθελα να ξαναφέρω το θέμα των παράνομα παρκαρισμένων αυτοκίνητων στα πεζοδρόμια στην παραλιακή στο ύψος της alpha bank (και όχι μόνο). Είναι η δεύτερη φορά που μέσα σε 6 μήνες περίπου και ενώ είμαι στο πεζοδρόμιο, παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο πήγε να με πατήσει καθώς ξεκίνησε με κατεύθυνση προς την έξοδο στην αρχή του γουλόστρωτου. Σε συνομιλία που είχα με τον οδηγό του αυτοκίνητου μου απάντησε ότι τα παράπονα μου να τα κάνω στον Δήμο και ότι δεν βλέπει κανένα απαγορευτικό άρα μπορεί να παρκάρει ελεύθερα στο πεζοδρόμιο.

Με αφορμή αυτό το δεύτερο περιστατικό που μου συνέβει ΑΠΑΙΤΩ σαν κάτοικος της Κεφαλονιάς η ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ο ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ να απαντήσουν δημόσια πιο είναι το καθεστώςόμοι/διατάξεις για τα πεζοδρόμια στο νησί. Ανήκουν τα πεζοδρόμια στους πεζούς;

Αν ναι, τότε γιατί δεν παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα να προστατέψουν τους πεζούς από τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, ράμπες, και διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα (σε αυτό περιλαμβάνεται και η παράνομη κατάληψη απαραιτήτου χώρου για την διέλευση των πεζών, από καφετέριες). Αν όχι, να μας πουν που θα περιπατάνε οι πεζοί, στην θάλασσα ή μέσα στην μέση του δρόμου μιας και τα πεζοδρόμια δεν είναι διαθέσιμα για περπάτημα.

Σταυρόπουλος Κων/νος




00 inkefalonia general ad 300X250