Προχωρά το έργο του Χάρακα - Άγνωστο το πότε ακριβώς θα παραδοθεί προς χρήση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 09:50

Προχωρά το έργο του Χάρακα - Άγνωστο το πότε ακριβώς θα παραδοθεί προς χρήση

Στο χάρακα βρέθηκε πρόσφατα συνεργείο της εταιρείας του κ. Μαρούλη η οποία είναι ανάδοχος  του έργου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, το συνεργείο του κ. Μαρούλη, ξεκίνησε τις εργασίες για τη δημιουργία των βάσεων όπου θα τοποθετηθεί η γέφυρα.

Μετά το ξεμπλοκάρισμα του έργου το οποίο παρέμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα «παγωμένο» λόγω "γραφειοκρατικών κωλυμάτων" , αρχίζουμε να ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει..

Η ζημιά που υπέστη το βόρειο τμήμα της Κεφαλονιάς αλλά και συνολικά το νησί μας είναι τεράστια και οι συνέπειες της ειδικά στον τομέα της κρουαζιέρας θα είναι ορατές και την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, υπήρχε και σοβαρό πρόβλημα σε χρόνο και κόστους για τους ίδιους τους κατοίκους και ειδικά για όσους έπρεπε να μετακινούνται σε καθημερινή βάση.

Βέβαια, παρ’ όλο που το έργο έχει προχωρήσει σημαντικά και μένει ουσιαστικά η υλοποίηση του τελευταίου σταδίου, αυτού της τοποθέτησης της γέφυρας, δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε το χρόνο που θα παραδοθεί στο κοινό.

Έχουμε δει πολλά  , και πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί.

Γιατί στην Ελλάδα που ζούμε, το έργο μπορεί να ξανά κωλύσει γιατί π.χ. δεν υπάρχει ο κατάλληλος γερανός για να μεταφέρει τη γέφυρα..(σε θεωρητικό επίπεδο η υπόθεσή μας)..

ΧΛ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250