Έργα στην παραλία του Φαναριού (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016 09:51

Έργα στην παραλία του Φαναριού (εικόνες)


Έπρεπε να περάσουν δύο ολόκληρα καλοκαίρια για να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι για τα προβλήματα της λαικής παραλίας στο Φανάρι τα’ Αργοστολιού !!

Τόσον καιρό ο δρόμος είναι επικίνδυνος να πέσει , και να παρασύρει μαζί του διερχόμενα αυτοκίνητα ή λεωφορεία …τώρα μπήκαν , τουλάχιστον προστατευτικά – προειδοποιητικά σήματα και πλέγματα , με την ελπίδα , σύντομα να …τα βρουν οι συναρμόδιες υπηρεσίες και να κατασκευαστεί το τοιχίο αντιστήριξης , πριν να είναι πολύ αργά !!

Επίσης… τώρα άκουσαν τα σχόλια και τα παράπονα των λουομένων για τα άκρως επικίνδυνα , σκουριασμένα και ετοιμόρροπα κάγκελα , που βρίσκονται ακριβώς πάνω από την παραλία ( ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε , να τρέχει για αντιτετανικό ορό , κλπ. ) . Επί τέλους άρχισε η συντήρηση , βάψιμο και ελπίζουμε και η επισκευή τους .

Και για να λέμε και τα καλά , φέτος υπάρχει ένας εργαζόμενος ( συμβασιούχος ) του Δήμου , που καθημερινά φροντίζει για την στοιχειώδη καθαριότητα της παραλίας .

Κάλιο αργά παρά ποτέ , θα έλεγε κανείς , αρκεί να γίνουν γρήγορα και σωστά τα απαραίτητα έργα . Ένα …πασάλειμμα σε τέτοιες περιπτώσεις που εγκυμονούν κινδύνους , είναι έγκλημα .

ΡΩΣΣΕΤΟΣ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΛΟΥΖΗΣ

IMG 2680IMG 2681IMG 2682IMG 2714IMG 2716IMG 2717IMG 2719

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250