Συνεχίζονται οι έρευνες για τους διακινητές ναρκωτικών

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012 22:18

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους διακινητές ναρκωτικών

Μία εβδομάδα έχει περάσει από το περιστατικό με τα 583 πακέτα με τα 833 κιλά ινδικής Κάνναβης, αλλά οι δύο διακινητές παραμένουν ασύλληπτοι. Οι δύο δράστες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την ξηρά και από εκεί και πέρα εγκαταλείποντας το ταχύπλοο με το οποίο έκαναν την διακίνηση να χαθούν στο εσωτερικό του νησιού.


Οι έρευνες βέβαια συνεχίζονται , ωστόσο το θέμα είναι τι συνέβη και κατάφεραν να φτάσουν στην ξηρά και να χαθούν, γεγονός που αυτομάτως θα έκανε πιο δύσκολη την ανεύρεσή τους .


Πληροφορίες κάνουν λόγο για ολιγωρία του Λιμενικού που θέλοντας να «τελειώσει» το ίδιο την επιχείρηση εντός θαλάσσης, καθυστέρησε να ενημερώσει την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς για το συμβάν, με αποτέλεσμα οι δυο δράστες να καταφέρουν να φτάσουν στην στεριά και από εκεί και πέρα να χαθούν στο εσωτερικό ανενόχλητοι.


Πλέουν οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει θετική έκβαση στην υπόθεση γεγονός που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την υπόθεσή σύλληψης τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν διακοπεί οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250