Ευχαριστήριο για την Εκθεση Γεωργικών & Παραδοσιακών Προϊόντων στον Πόρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 10:40

Ευχαριστήριο για την Εκθεση Γεωργικών & Παραδοσιακών Προϊόντων στον Πόρο

Από την Έκθεση Γεωργικών & Παραδοσιακών Προϊόντων 31 Ιούλιου 2016

Μια εξαιρετική βραδιά κάτω από τον απαλό ήχο των μαντολίνων. Η συναυλία του αξιότιμου Σωκράτη έδωσε στους επισκέπτες ακόμη μια φορά αξέχαστες μελωδίες από τα παιδιά που ήρθαν από όλη την Κεφαλονιά και έπαιξαν παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια, ευχαριστούμε φίλε Σωκράτη συγχαρητήρια να είστε πάντα καλά .

Σε όλους αυτούς θέλουμε να ευχαριστήσουμε που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην χθεσινή βραδιά, τις έκθεση Γεωργικών και Παραδοσιακών προϊόντων .

Είναι η δέκατη πέμπτη έκθεση που έγινε εδώ στον Πόρο και ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγάλους εκθέτες που ήρθαν από την άλλη άκρη του Νησιού μας σε μια προσπάθεια να αναδείξουν τα τοπικά προϊόντα της μάνας Γη .

Στους αγαπητούς μας καλλιτέχνες που ο κάθε ένας διακρίνετε με το δικό του ταλέντο .

Στον πολιτιστικό σύλλογο Σκάλα ‘Πηνελόπη’ μπράβο στα παιδιά με τους παραδοσιακούς χορούς, αξίζουν συγχαρητήρια .

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω την δασκάλα Κατερίνα Αυγουστάτου και τις πανέμορφες χορεύτριες κάθε μια ξεχωριστά για τους καταπληκτικούς χορούς που προετοίμασαν με αγάπη και χόρεψαν για μας, έλαμψε η πίστα του Πόρου αγγίζοντας τις καρδίες των ανθρώπων, συγχαρητήρια στην ‘Κεφαλλονίτικη παρέα,’

4 skala pinel8 zebekiko9 kantad

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις νοικοκυρές για όλα αυτά τα γλυκίσματα που έφεραν στο κεντρικό τραπέζι, το μπράβο ανήκει σε σας για τις κεφαλλονίτικες λιχουδιές και στο συνεταιρισμό ρομπόλα .

Και ασφαλώς τους γνωστούς κανταδόρους με τις κεφαλλονίτικες καντάδες σας ευχαριστούμε .

Επίσης ευχαριστούμε τα ΜΜΕ και τις κεφαλλονίτικες ιστοσελίδες, σε όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια, τον πρόεδρο, Κ.Ε.Δ.Η.Κ.Ε Άγγελο Κωνσταντάκη και τους 2 τεχνικούς τις ΚΕΔΗΚΕ για την κάλυψη ήχου και φωτισμού, τον πρόεδρο του δημοτικού διαμερίσματος Πόρου, τους φίλους επιχειρηματίες που πάντα είναι πρόθυμη να βοηθήσουν, καθώς και τους εθελοντές, χωρίς να ονομάσω κανέναν, αυτοί ξέρουν .

Ένα ευχαριστώ σε όλους,

Για τον Πόρο ρε παιδιά !!!!

Επ / πρόεδρος Σ Ε Δ & Δ Γεώργιος Μεταξάς


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250