Ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις πληρωμών στους εργαζομένους των Ι.Ε.Κ.

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 05:25

Ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις πληρωμών στους εργαζομένους των Ι.Ε.Κ.

Σωματείο εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις πληρωμών στους εργαζομένους των Ι.Ε.Κ.

Οι εργαζόμενοι εκπαιδευτικοί στα δημόσια Ι.Ε.Κ. όλης της χώρας δεν έχουν πληρωθεί από τον Δεκέμβρη της φετινής σχολικής χρονιάς, ενώ σημαντικές είναι οι καθυστερήσεις και στην καταχώρηση των ενσήμων τους. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί οικονομικά προβλήματα σε όλους τους εργαζομένους, άλλωστε σε αρκετούς η εργασία στο Ι.Ε.Κ. είναι η βασική επαγγελματική τους απασχόληση. Συνάμα προκύπτουν γραφειοκρατικές δυσκολίες στην κατάθεση φορολογικών δηλώσεων, στο σφράγισμα ασφαλιστικών βιβλιαρίων και στην υπαγωγή στο ταμείο ανεργίας. Η καθυστέρηση αυτή είναι μια ακόμη πτυχή του τι σημαίνει ελαστικές σχέσεις εργασίας και στη δημόσια εκπαίδευση

Το σωματείο εργαζομένων στην Ιδιωτική εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης καταγγέλλει αυτές τις καθυστερήσεις, ζητά από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ και το προϊστάμενο Υπουργείο Παιδείας να ανταποκριθούν στην υποχρέωση τους και να πληρώσουν τους εργαζομένους στα Ι.Ε.Κ.. Δηλώνει επίσης τη διάθεσή του να συμπαρασταθεί στους εργαζομένους στα δημόσια Ι.Ε.Κ. και ειδικότερα στο Ι.Ε.Κ. Κεφαλονιάς σε όποια ενέργεια ή μορφή αγώνα αποφασίσουν.

Στοιχεία επικοινωνίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου 4.7.2016




00 inkefalonia general ad 300X250