H Αγάπη... αγάπησε την Κεφαλονιά! Εντυπωσιασμένη από τις φυσικές ομορφιές του νησιού η κα Βαρδινογιάννη (video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 08:53

H κα Αγάπη Βαρδινογιάννη, με την Αθηνά Μουίκη και τον Σταύρο Τραυλό

H κα Αγάπη Βαρδινογιάννη, με την Αθηνά Μουίκη και τον Σταύρο Τραυλό

 

Ερωτευμένη θα αναχωρήσει σήμερα από το νησί μας η κα Αγάπη Βαρδινογιάννη. Ερωτευμένη με τις φυσικές ομορφιές της Κεφαλονιάς, τις οποίες γνώρισε κατά την τριήμερη παραμονή της!

Την συναντήσαμε στο Ξενοδοχείο “Mouikis Hotel” στο Αργοστόλι, μαζί με τον καλό της φίλος και συνεργάτη Σταύρο Τραυλό και πολύ ευγενικά δέχθηκε να μας μιλήσει γι' αυτή της την επίσκεψη.

“Στο νησί έχω έρθει για πρώτη φορά πριν από 30 χρόνια. Αλλά αυτή την φορά μου δόθηκε η ευκαιρία με τον φίλο και συνεργάτη μου Σταυρό Τραυλό να το δω, όχι παραλιακά όπως έκανα στο παρελθόν, αλλά από μέσα. Και πραγματικά είναι ένα καταπληκτικό νησί!» μας λέει στο ξεκίνημα της συνάντησής μας.

«Η Κεφαλονιά αξίζει για πολλά αστέρια!»

«Οι παραλίες της Κεφαλονιάς είναι μοναδικές, μπορεί και οι ωραιότερες στην Ελλάδα. Είμαστε σίγουρα μία ευλογημένη χώρα, αλλά η Κεφαλονιά είναι ένα ιδιαίτερο νησί. Είναι ένα καταπληκτικό νησί και αξίζει για πολλά αστέρια!» μας είπε και δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τους Πετανούς!

Η κα Αγάπη Βαρδινογιάννη έχει δημιουργήσει την εταιρία Fortune Realty (www.fortunerealty.gr), η οποία στην Κεφαλονιά συνεργάζεται αποκλειστικά με την Petersons Real Estate (www.kefalonia.property) του κ. Τραυλού, και δραστηριοποιείται σχετικά με την αξιοποίηση πολυτελών κατοικιών και ακινήτων μεγάλου μεγέθους.

Όπως τόνισε, εντόπισε πολλά σημεία στο νησί και κυρίως στην Παλική, που αναμφίβολα έχουν μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον.

«Ήρθα στην Κεφαλονιά για να δω κάποια πολύ ωραία ακίνητα, διότι εκτός από τον τουρισμό ασχολούμαι και με το Real Estate. Ήρθα λοιπόν για να προωθήσω με τις δυνάμεις τις δικές μου, όσο μπορώ» τόνισε χαρακτηριστικά η κα Βαρδινογιάννη.

Μάλιστα, η κα Βαρδινογιάννη, όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε στο inkefalonia.gr, έμεινε τόσο εντυπωσιασμένη από το νησί μας, που σκοπεύει να... διαμορφώσει το πρόγραμμά της, έτσι ώστε να καταφέρει να έρθει άλλη μία εβδομάδα στην Κεφαλονιά μέσα στο καλοκαίρι!

Οπότε, λέγοντας στο φινάλε της συνάντησής μας, εις το επανιδείν, είναι σίγουρο πως είναι μία έννοια που δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη!

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω οι δηλώσεις της κας Αγάπης Βαρδινογιάννη και του κ. Σταύρου Τραυλού

https://www.youtube.com/watch?v=-D8l10G0A98


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250