Συνέντευξη τύπου του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012 09:42

Συνέντευξη τύπου του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή

Δελτίο Τύπου Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Κεφαλονιάς, στο πλαίσιο των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, που οργανώνει από 25.7-5.8.2012. Στη συνέντευξη παραβρέθηκαν εκ μέρους του Ιδρύματος, ο Πρόεδρός του, κ. Γεράσιμος Βεργωτής, τα μέλη Δ.Σ. κύριος ΄Αγγελος Μπενετάτος και Θανάσης Μουίκης και η υπεύθυνη συντονισμού και επικοινωνίας κ. Μαριάνθη Σταυρίδου, ενώ ερωτήσεις έθεσαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων ΜΜΕ του νησιού.

Στη συνέντευξη, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος παρουσίασε το Πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων 2012 και ανέπτυξε τους στόχους για τα ερχόμενα έτη, τονίζοντας τον νέο καινοτόμο χαρακτήρα του Ιδρύματος, που φιλοδοξεί να φέρει και να φιλοξενήσει ανθρώπους υψηλού επιπέδου στο νησί και να οργανώσει ποιοτικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο, συνεργαζόμενο με Πανεπιστήμια, Δημόσιους και Ιδιωτικούς φορείς και άλλα Ιδρύματα.

"Τις αλλαγές τις κάνουν οι λίγοι" είπε ο κ. Βεργωτής, τονίζοντας τον κοινοφελή χαρακτήρα και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του Ιδρύματος, θέτοντας τις προϋποθέσεις για ένα μέλλον προς όφελος της Κεφαλονιάς και των κατοίκων της και αναφέρθηκε παράλληλα στην αξία της Παιδείας και του Πολιτισμού για την ανάπτυξη του νησιού.

Τέλος, ο κ. Βεργωτής παρουσίασε την νέα ιστοσελίδα του Ιδρύματος, στην οποία, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρούν πληροφορίες σχετικές με το Ίδρυμα και τις δραστηριότητές του.

Στην συνέντευξη ήταν παρόν και κ. Κωνσταντίνος Βαλιανάτος, απόφοιτος της The Juilliard School της Νέας Υόρκης και υπότροφος του Ιδρύματος, ο οποίος θα παίξει πιάνο στις 26.7 στο θέατρο Κέφαλος, στην συναυλία που οργανώνει το Ιδρυμα προς όφελος τη Φιλαρμονικής Σχολής Κεφαλληνίας.

Περαιτέρω πληροφορίες: http://vergottisfoundation.org/

Για το Ιδρυμα

Μαριάνθη Σταυρίδου




00 inkefalonia general ad 300X250