Ε.Α.Σ.: Αθρόα προσέλευση για τις φετινές επιδοτήσεις

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2016 05:21

Ε.Α.Σ.: Αθρόα προσέλευση για τις φετινές επιδοτήσεις

Ο Ε.Α.Σ., ο μοναδικός Συνεταιρισμός με Περιφέρεια δράσης όλη την Κεφαλονιά & την Ιθάκη, ενημερώνει ότι οι πλειοψηφία των ντόπιων Παραγωγών ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα για την διαδικασία υποβολής της φετινής Αίτησης για τις Αγροτικές Επιδοτήσεις, η οποία και συνεχίζεται έως Τετάρτη 15.6.2016.

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) του Ε.Α.Σ, ως επίσημα Πιστοποιημένος Φορέας τόσο Α όσο και Β βαθμών στα Νησιά μας, είναι ο Αποκλειστικός Φορέας ο οποίος σε συνεργασία με τον αρμόδιο Οργανισμό του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων υποβάλλει οποιαδήποτε έγγραφα σχετικά με Αποσφαλματώσεις, Διασταυρωτικούς Ελέγχους, και Διοικητικές Πράξεις αναφορικά με την ετήσια Δήλωση Ενιαίας Ενίσχυσης όλων των Κεφαλλήνων και Θιακών Παραγωγών.

Επιπροσθέτως το Κ.Ε.Α. παρέχει υψηλής ποιότητας (βάσει ISO 27001 & ISO 9001) αξιόπιστες Αγροτικές Υπηρεσίες – Εργαλεία, όπως : Ολοχρονική ενημέρωση πορείας Επιδοτήσεων και συμβουλευτικές υπηρεσίες πολλαπλής συμμόρφωσης, Βιολογική Γεωργία, Κτηνοτροφία, Βοσκοτόπια κλπ. Ολοχρονική παρακολούθηση Μητρώου Αιγοπροβάτων και Υποστήριξη Κτηνοτρόφων για καταβολή επιδόματος Γάλακτος. Υποστήριξη Βοοτρόφων για καταβολή συνδεδεμένης Ενίσχυσης. Διαχείριση Προγραμμάτων χορήγησης έξτρα Ενισχύσεων στους Αμπελουργούς και στους Μελισσοκόμους. Διεκπεραίωση Μεταβιβάσεων Δικαιωμάτων Επιδοτήσεων. Ενημέρωση για άδειες Σταυλικών εγκαταστάσεων και χρήσης Νερού. Διαχείριση Επιστροφής Αγροτικού Φ.Π.Α., Υποστήριξη Νέων Αγροτών για ένταξη σε Προγράμματα Χρηματοδότησης & Σχέδια Βελτίωσης, κ.α.

Το Κ.Ε.Α. που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι, αποτελεί διαχρονικά ανεκτίμητο κέντρο προσωπικής επαφής και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, Πληροφορώντας, Συμβουλεύοντας, Κατευθύνοντας και δίνοντας την Δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο ντόπιο Παραγωγό να έχει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος από τις Εθνικές και Κοινοτικές Επιδοτήσεις, γρήγορα και εύκολα.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης




00 inkefalonia general ad 300X250