Ληξούρι: Οι φοιτητές του τμήματος μουσικών οργάνων ετοιμάζονται για το 3ο φεστιβάλ

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 05 Ιουνίου 2016 01:27

Ληξούρι: Οι φοιτητές του τμήματος μουσικών οργάνων ετοιμάζονται για το 3ο φεστιβάλ

To φεστιβάλ του τμήματος Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων πραγματοποιείται για τρίτη συνεχομένη χρόνια στις εγκαταστάσεις του τμήματος στο Ληξούρι Κεφαλονιάς και διοργανώνεται από την εκπαιδευτική κοινότητα και τους φοιτητές του τμήματος.
Το φεστιβάλ αποτελεί ένα σημαντικό εκπαιδευτικό εργαλείο για το μάθημα Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων του οποίου οι φοιτητές αναλαμβάνουν την διεξαγωγή του (οργάνωση, στήσιμο, sound check, διεξαγωγή συναυλιών, κλπ). Στο φεστιβάλ αυτό επιδιώκεται η ανάδειξη τοπικών συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της Κεφαλονιάς, φοιτητών του τμήματος στα πρώτα τους καλλιτεχνικά βήματα καθώς και σημαινόντων μουσικών οπού κατά την παραμονή τους,  πέρα των συναυλιών, διεξάγουν ειδικά σεμινάρια (masterclass) πάνω στο μουσικό είδος  που πρεσβεύουν.  
Τα έσοδα του φεστιβάλ χρησιμοποιούνται για την απαιτητική συντήρηση του ηχητικού εξοπλισμού του τμήματος, την αγορά νέου – συγχρόνου εξοπλισμού, τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης με βιβλία  καθώς και  την διεξαγωγή σεμιναρίων και ημερίδων.

thmo 2

Η ορχήστρα του τμήματος με τον υπεύθυνο και εμψυχωτή της Κώστα Χαριτάτο.

thmo3

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250