Η Κεφαλονιά υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 12:43

Η Κεφαλονιά υποδέχεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  (εικόνες)

Στην Κεφαλονιά θα βρίσκεται αύριο ο Πρόεδρος Της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την επέτειο την Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.

Ο κ. Παυλόπουλος αναμένεται να φθάσει στο νησί μας αεροπορικώς όπου και θα παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις.

Αρχικά θα βρεθεί στη Μητρόπολη στις 10.20 όπου παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Νομού θα παρακολουθήσει την επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλονιάς κ. Δημητρίου.

Στη συνέχεια , στις 10.20 θα παρευρεθεί στην κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ριζοσπαστών ενώ στις 12.00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση στην κεντρική πλατεία Αργοστολίου.

Στις 13.45 ο Π.τ.Δ. θα ανακηρυχθεί σε Επίτιμο Δημότη Κεφαλονιάς, στο Δημοτικό Θέατρο «Κέφαλος» ενώ στις 17.00 επίσης στον Κέφαλο παρουσία του κ. Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το Ριζοσπαστικό Κίνημα και την ένωση των Επτανήσων.

Στην ίδια εκδήλωση ο  κ. Παυλόπουλος θα αναγορευθεί σε Επίτιμο Καθηγητή του Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Καθηγητή κ.Ιωάννη Δραγώνα.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πυρετώδεις προετοιμασίες για την υποδοχή του Προέδρου.

Εκπρόσωποι της Προεδρίας βρίσκονται στην Κεφαλονιά όπου σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια για την επίσκεψη.

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του εορτασμού

DSC 0230

Η εξέδρα των επισήμων 

DSC 0233

DSC 0246

 

DSC 0243DSC 0244


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250