Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας από την "ΚΡΑΝΗ"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016 09:22

Σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας από την "ΚΡΑΝΗ"

Αγαπητοί συνάδελφοι επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, σας ενημερώνουμε ότι ο εμπορικός Σύλλογος Αργοστολίου η ΚΡΑΝΗ, διοργανώνει και για το 2016, σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών και εργαζομένων για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στη Γ κατηγορία επικινδυνότητας, (όπου ανήκουν εστιατόρια, Ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εμπορικά καταστήματα, η παροχή υπηρεσιών κ.α.).


Τα σεμινάρια της ΚΡΑΝΗΣ διεξάγονται στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ .

Δεν υπάρχει οριστική ημερομηνία όπου σταματάνε οι εγγραφές για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια. Τα σεμινάρια οριστικοποιούνται όταν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός ατόμων που θα τα παρακολουθήσουν. Έπειτα ξεκινούν οι εγγραφές για το επόμενο σεμινάριο.

Με την εγγραφή του ο επιχειρηματίας λαμβάνει αριθμό πρωτοκόλλου και έως ότου παρακολουθήσει το σεμινάριο είναι καλυμμένος σε περίπτωση ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, Σ.ΕΠ..Ε.).

Επιστημονικός υπεύθυνος της ΚΡΑΝΗΣ είναι, ο ηλεκτρολόγος μηχανικός Τ.Ε. Κωνσταντίνος Πρέντζας ο οποίος είναι πιστοποιημένος Τεχνικός Ασφαλείας με εμπειρία σε ζητήματα όπως η εκπόνηση, της υποχρεωτικής εκ μέρους των καταρτιζομένων, Γραπτής Εκτίμηση Επαγγελματικών Κινδύνων (ΓΕΕΚ).

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο του προγράμματος κο Κωνσταντίνο Πρέντζα στο 6978.554144 ή στη γραμματεία με την κα Ελένη Μεσολωρά στο τηλέφωνο 6946.776144.

Ο Πρόεδρος           Η Γραμματέας

Σταύρος Σπαθής     Μαρία Σκλαβουνάκη




00 inkefalonia general ad 300X250