Κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ σε σύσκεψη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 10:45

Κάλεσμα της ΠΑΣΕΒΕ σε σύσκεψη

Η τοπική γραμματεία της ΠΑΣΕΒΕ σας καλεί σε σύσκεψη την Δευτέρα 4-Απρίλη 2016 και ώρα 7:30 το Απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα:

Οι εξελίξεις στο ασφαλιστικό-φορολογικό.

Συνάδελφοι-σσες.

Στο επίκεντρο στης αντιλαϊκής διαβούλευσης με τους <ετέρους>που αφορά την πρώτη αξιολόγηση του μνημονίου, βρίσκεται η κατακρεούργηση της κοινωνικής ασφάλισης και των συντάξεων, ταυτόχρονα και σε συνδυασμό με την παραπέρα απογείωση της φοροληστείας σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Με μεγαλόστομες διακηρύξεις τα στελέχη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όπως: Bγαίνουμε επιτέλους από το μνημόνιο, οι θυσίες του λαού έπιασαν τόπο κ.α., προσπαθούν να σηκώσουν κουρνιαχτό και να κρύψουν το γεγονός, ότι:

Στον κρατικό προϋπολογισμό του 2016, η κυβέρνηση έχει ενσωματώσει νέα αντιλαϊκά μέτρα ύψους 5,7 δις ευρώ με γνώμονα τους στόχους για τα ματοβαμμένα <πρωτογενή πλεονάσματα>, το 1,8 δις θα το αρπάξουν με τη νέα συμπίεση των συντάξεων και τα υπόλοιπα με τη διόγκωση της φορολόγησης σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων. Αυτά τα μέτρα προηγούνται της πρώτης αξιολόγησης του τρίτου μνημονίου, που ψήφισαν όλα τα αστικά κόμματα μαζί.

Η κυβέρνηση, παρά την λαϊκή κατακραυγή, προετοιμάζεται να φέρει πακέτο το αντιασφαλιστικό σχέδιο νόμου με τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα. Τους προειδοποιούμε ότι αν το τολμήσουν θα μας βρουν μπροστά τους.

Απαντάμε με 48ωρη Γενική Απεργία, μαζί με τους Εργαζόμενους, τους Αγρότες, Τους Συνταξιούχους.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250