Ο Σύλλογος Καταλυματιών Λειβαθούς εκπέμπει SOS

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 13:41

Ο Σύλλογος Καταλυματιών Λειβαθούς εκπέμπει SOS

Προσπάθεια να εκλεχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο καταβάλλεται αυτές τις ημέρες από το Σύλλογο Ενοικιαζομένων καταλυμάτων της Λειβαθούς.

Οι προηγούμενος απόπειρες απέβησαν άκαρπες καθώς δεν είχε εξασφαλισθεί ο απαιτούμενος αριθμός ατόμων που θα επέτρεπε την πραγματοποίηση γενικής συνέλευσης και στη συνέχεια τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών.

Είναι πραγματικά πολύ δυσάρεστο να πληροφορείται κανείς ότι μια από τις ανεπτυγμένες τουριστικά περιοχές της Κεφαλονιάς, όπως η Λειβαθώ, με 150 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο να μην μπορεί να εκλέξει ένα νέο, συλλογικό όργανο εκπροσώπησης.

Εάν στον κρίσιμο για την τοπική οικονομία τομέα της τουριστικής ανάπτυξης δεν υπάρχουν σοβαρές προσπάθειες διεκδίκησης, λήψης αποφάσεων αλλά και χάραξης πορείας , πως περιμένουμε να πάμε μπροστά ;

Καλό είναι λοιπόν, όσοι διαθέτουν το σχετικό σήμα του ΕΟΤ και δραστηριοποιούνται στον κλάδο να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία αλλά και να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18/3 στις 14.30 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Μουσάτων.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα απερχόμενα μέλη του Δ.Σ. αλλά και στο e-mail tourism.livatho @ gmail.com.

Χρήστος Λαμπράκης

Το μήνυμα του Συλλόγου προς τα μέλη του

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Παρασκευή 18 Μαρτίου και ώρα 14.30 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και ακολούθως  οι εκλογές του Συλλόγου μας στο Δημοτικό Σχολείο Μουσάτων.
Παρακαλείστε όσοι επιθυμείτε να υποβάλλετε υποψηφιότητα, όπως εκδηλώσετε  το ενδιαφέρον σας όσο τον δυνατόν νωρίτερα.  Δεδομένου ότι κατά τις τελευταίες προσκλήσεις για γενική Συνέλευση δεν υπήρξε ούτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον ούτε η απαραίτητη προσέλευση μελών προκειμένου να πραγματοποιηθούν εκλογές, σας ενημερώνουμε ότι από την παρουσία όλων μας θα εξαρτηθεί η περαιτέρω πορεία του Συλλόγου μας.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250