Ιάκωβος Νιφοράτος για το θέμα των προμηθειών του Δήμου: «Να έχουμε δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι επαγγελματίες»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016 11:42

Ιάκωβος Νιφοράτος για το θέμα των προμηθειών του Δήμου: «Να έχουμε δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι επαγγελματίες»

Κατά την χθεσινή σύσκεψη των εμπόρων και των φορέων στο Επιμελητήριο, ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, έφερε στο τραπέζι το θέμα των προμηθειών του Δήμου Κεφαλονιάς και των απ’ ευθείας αναθέσεων που παρουσιάζονται.

 

Ο κ. Νιφοράτος, πήρε τον λόγο και δήλωσε απευθυνόμενος προς τους εκπροσώπους του Δήμου που υπήρχαν στην σύσκεψη (Γιώργο Τζωρτζάτο και Νίκο Ανουσάκη), πως πρέπει όλοι οι επαγγελματίες να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κομμάτι των προμηθειών που διαχειρίζεται ο Δήμος Κεφαλονιάς.

«Οι διαδικασίες παραμένουν ίδιες και στην νέα θητεία της δημοτικής Αρχής, καθώς υπάρχουν απευθείας αναθέσεις. Θέλω να εκφράσω την αγωνία των επαγγελματιών, διότι αυτή τη στιγμή η αγορά έχει στραγγίξει. Θα ήθελα ως εμπορικός σύλλογος να συνεργαστούμε και να σας καταθέσουμε πρόταση ώστε να ξεκινήσει μία συνεργασία με τον Δήμο».

Ο Γιώργος Τζωρτζάτος, όταν πήρε τον λόγο τόνισε: «Εμείς θέλουμε να υπάρχει ισονομία και όλους σας βλέπουμε το ίδιο. Θέλουμε καλές τιμές και ποιότητα στις υπηρεσίες».

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250