Μαζική κινητοποίηση ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Ανωγής, για τον «κομμένο» δρόμο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 10:50

Μαζική κινητοποίηση ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Ανωγής, για τον «κομμένο» δρόμο!

Μαζική συμμετοχή στην περιφερειακή συνάντηση για την ανασυγκρότηση της Παλικής, που θα γίνει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στα ΤΕΙ του Ληξουρίου (ώρα 6 μ.μ.), ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Ανωγής. Οι κάτοικοι, έχουν τεράστιο πρόβλημα με τον δρόμο στην Ανωγή, ο οποίος ξαναέκλεισε και συνεχίζουν τα ταλαιπωρούνται, καθώς επτά χωριά που εξυπηρετούνται από τον συγκεκριμένο δρόμο δεν έχουν πλέον άμεση πρόσβαση.

Ο δρόμος είναι κομμένος στην θέση Κουρουπάτα, και ενώ είχε για ένα διάστημα ανοίξει, πλέον το πρόβλημα επανεμφανίστηκε, μεγαλώνοντας έτσι και την ταλαιπωρία των κατοίκων που χρειάζονται να βρουν εναλλακτικές διαδρομές και φυσικά να αυξήσουν τα χρήματα που δαπανούν για καύσιμα, ώστε να καταφέρουν να φτάσουν στα σπίτια τους.

Οι κάτοικοι, λοιπόν, κάνουν κάλεσμα και στους παρέδρους των επτά διαμερισμάτων της περιοχής, να είναι μαζική η συμμετοχή στην περιφερειακή συνάντηση με τους Φορείς για την ανασυγκρότηση της Παλικής, όπου το παρών αναμένεται να δώσει και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος.




00 inkefalonia general ad 300X250