Διονύσης Λυκούδης:"Για την Βουλή ξεκίνησε το ταξίδι του, στον Άγιο θα καταλήξει"

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 14:59

Διονύσης Λυκούδης:"Για την Βουλή ξεκίνησε το ταξίδι του, στον Άγιο θα καταλήξει"

Με την παρούσα θα προσπαθήσω να δώσω μια απάντηση σε έναν “σημαντικό” και “όμορφο” Κεφαλονίτη, ο οποίος με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά χαρούμενος όταν αυτός και τα έμμισθα όργανά του με υβρίζουν! Έτσι όπως ο ίδιος ο PAVLITO, ύβριζε τον Αντώνη Σαμαρά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, παρουσία πλήθους εντός του Δημαρχείου... Ήταν η στιγμή που ο PAVLITO ήθελε να κάνει αγωγή στον σημερινό πρωθυπουργό ύψους 2.000.000 ευρώ για την βλάβη που του προκάλεσε, με το να μην τον βάλει υποψήφιο!!! Και ταρακουνήθηκε το Δημαρχείο συθέμελα, από τα γέλια!!! Κάλεσε μάλιστα και παριστάμενο δικηγόρο να αναλάβει τη δίκη!!!

Γέλαγαν όλοι, όπως γελάνε τώρα όλοι οι Κεφαλονίτες που γνωρίζουν τι έλεγε ο PAVLITO για μένα, μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή του 2012 και τι λέει σήμερα!!!

Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή για τον PAVLITO ήμουν “σημαντικός” και “όμορφος”!!!

Έτρωγε και έπινε μαζί μου στο “Κολωνάκι Tops”, στις “ΚΥΚΛΑΔΕΣ”, στη “Μεγάλη Βρετανία”, στο “PREMIER”, στο “Καραμοσάλι”, στις “Βινάριες”, στην βίλα του στον Άγιο Κωνσταντίνο, στο φτωχικό μου τσαρδί, αλλά και σε πλήθος άλλων σημείων σε Κεφαλονιά και Αθήνα...

Μετά την απόφασή μου να μην τον ψηφίσω, έγινα ξαφνικά “άσχημος”, “ασήμαντος”, “επικίνδυνος κ.λπ.!!!

Σας τον παραδίδω λοιπόν στην κρίση σας...

Μπορεί λοιπόν για τον PAVLITO σήμερα να είμαι “άσχημος” και “ασήμαντος”, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι δεν είμαι εξαγοράσιμος!!!

Και αυτό ως φαίνεται δεν πρόκειται να μου το συγχωρήσει ποτέ...

Ευτυχώς όμως όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότεροι Κεφαλονίτες καταλαβαίνουν ότι ο άνθρωπος δεν έκανε για τη Βουλή, αλλά για τον “Άγιο” (θα κάνει “διαφορά” από τους άλλους προσκυνητές γιατί όλοι θα χρησιμοποιούν κουβέρτα VETLANS ΝΑΟΥΣΑ για να ξαπλώσουν, ενώ ο PAVLITO θα έχει ARMANI).

Τώρα επί της πρόσφατης επιστολής του...

Συνεχίζει να μην υπολογίζει την ιστορία και την προσωπικότητα των στελεχών της Δημοτικής Αρχής που δίνουν καθημερινά τη μάχη για μια καλύτερη Κεφαλονιά...

Προσπαθεί να τους συκοφαντήσει, συνδέοντας την συμπεριφορά τους με μισθούς και θέσεις...

Έτσι έχει μάθει στη ζωή του... Τα πάντα είναι συνδεδεμένα με το χρήμα... Ξέρει αυτός!!!

Για το χρήμα θυσίασε παρέες, φίλους, οικογένεια...

Όσο για μένα, δεν με ενοχλεί που με λέει “ασήμαντο”...

Μου αρκεί απλά που ένας σημαντικός ασχολείται με την ασημαντότητά μου...

Δεν με ενοχλεί που με λέει “άσχημο”...

Μου αρκεί που η γυναίκα μου με λέει όμορφο, όπως και η δική του που τον παντρεύτηκε δυο φορές...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ!!!

1 Ψήφισαν στις 6 του Μάη 25.500 Κεφαλονίτες και Θιακοί και οι 23.200 περίπου τον μαύρισαν. Τυχαίο; Δεν νομίζω...

2 Το φαινόμενο “PAVLITO” να υβρίζει όποιον δεν τον ψήφισε είναι πρωτάκουστο και πρωτοφανές στα νησιά μας...

Κυρίως όμως είναι επικίνδυνο!!!

3 Ότι λέει για εμένα αυτός και οι έμμισθοί του θα είχε αξία αν τα έλεγε τα τελευταία δυο χρόνια που εμφανίστηκε ως σωτήρας στο νησί μας και όχι μετά την απόφασή μου να μην τον στηρίξω!!!

Εκ των υστέρων είναι λόγια χαμένου χαρτοπαίχτη!!!

Που του φταίει πάντα η τράπουλα...

Τέλος για να δώσω μια διάσταση της προσωπικότητάς του αποστέλλω στον “φίλο” PAVLITO δυο φωτογραφίες, σημαντικής στιγμής της ζωής του το 2012, όταν έκανε ρεβεγιόν και προϋπάντησε το νέο έτος στο φτωχό μου “τσαρδί” μαζί με τις “μαριονέτες μου” Χαράλαμπο Παπαδόπουλο και Βασίλη Λυκούδη...

Τότε που για τον PAVLITO ήμουν όμορφος και σημαντικός!!!

Έτσι για να καταλάβουν αφενός όλοι και αφετέρου να δικαιολογήσω τον τίτλο της παρούσας επιστολής, τον οποίο επαναλαμβάνω:

“ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ”.

Διονύσης Λυκούδης

Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου

Υ.Γ.: Η προσπάθεια του PAVLITO (αλλά και διαφόρων έμμισθών του) να ενεργοποιήσει συμπλεγματικές συμπεριφορές του δημάρχου Α. Παρίση, λέγοντας ότι μου έχει εκχωρήσει εξουσίες και ότι εγώ κάνω κουμάντο θα πέσουν μετά βεβαιότητας στο απόλυτο κενό!

Και τούτο διότι ο δήμαρχος Κεφαλονιάς είναι ένας άνθρωπος, ένας χαρακτήρας και μια προσωπικότητα που δεν “μασάει” από τέτοιες αηδίες...

Όσον αφορά εμένα αλλά και όσους είμαστε δίπλα του αισθανόμαστε περήφανοι για αυτόν, για το μυαλό του, για την εξυπνάδα του, για την ευθυκρισία του, για το ηγετικό του ταλέντο και υποκλινόμαστε με σεβασμό στα προσόντα του!!!

Κατά συνέπεια οι θαυμαστές ποτέ δεν υπερσκελίζουν τα ινδάλματά τους!

Καλό καλοκαίρι PAVLITO...




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ