Στον Καραβόμυλο και στα Πουλάτα ο Θόδωρος Γουλής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 05:18

Στον Καραβόμυλο και στα Πουλάτα ο Θόδωρος Γουλής

Καραβόμυλο και στα Πουλάτα, βρέθηκε την Κυριακή το απόγευμα ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης του ΚΚΕ ( Λαϊκή Συσπείρωση ), Θόδωρος Γουλής.

Μαζί του οι: Νίκος Γκισγκίνης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Κεφαλονιάς, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ-Κ.Ι. Διονύσης Γεωργόπουλος και τα μέλη του ΚΚΕ και της Λαϊκής Επιτροπής Σάμης, Νίκος Αθανασάτος και Γιάννης Διγαλέτος.

Ο κ. Γουλής μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του κλιμακίου, επισκέφτηκαν το αυλάκι που πλημμύρισε την Παρασκευή 25/9 , καθώς, σπίτια και καταστήματα, που υπέστησαν ζημιές, στον Καραβόμυλο.

Μίλησαν με κατοίκους του χωριού, αναφέρθηκαν στις αιτίες των πλημμυρικών φαινομένων ( ανεμογεννήτριες, μη καθαρισμένα ρέματα κλπ ) και κάλεσαν τον κόσμο να παλέψει και να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται από τις καταστροφές της Παρασκευής.

Ο κ. Γουλής είπε πως χρήματα υπάρχουν και ανέφερε χαρακτηριστικό παράδειγμα, την μεταφορά χρημάτων από τα αποθεματικά της Περιφέρειας, ( με κατά πλειοψηφία απόφαση του Π.Σ. Ι.Ν. ), στα ταμεία της Κεντρικής Κυβέρνησης που έγινε τον Απρίλη του 2015.

Στα Πουλάτα, το κλιμάκιο του ΚΚΕ, αντίκρισε… το μοναδικό φαινόμενο, του «τυφλού γεφυριού»!!! Ένα γεφύρι τελείως μπαζωμένο, που προκάλεσε μεγάλες ζημιές, σε παρακείμενο κατάστημα και σπίτια! Εκεί επίσης είδαμε και σπίτι που για να φτάσει κανείς… θέλει ελικόπτερο!!! Ναι έτσι ακριβώς!!! Το σπίτι της κ. Ιουλίας Φιλιππάτου, που για 150 μέτρα τσιμέντο, ταλαιπωρείτε αυτή και η οικογένειά της χρόνια τώρα! Και ειδικά τώρα με τις τελευταίες βροχοπτώσεις, η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη!

Οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ και στα Πουλάτα, συζήτησαν με τους κατοίκους, κατέγραψαν τα αιτήματα-προβλήματά τους, για να τα φέρουν στα θεσμικά όργανα που συμμετέχουν.


Πηγή: Vlahatasamis.gr

 




00 inkefalonia general ad 300X250