Μέτωπο Κεφαλλήνων Πολιτών: «Ξεπούλησαν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 09:03

Μέτωπο Κεφαλλήνων Πολιτών: «Ξεπούλησαν την Ελλάδα για ένα κομμάτι ψωμί»

Ανακοίνωση κατά την απόφασης των 199 Βουλευτών να ψηφίσουν «ναι» στο μνημόνιο έβγαλε το Μέτωπο Κεφαλλήνιων Πολιτών.


Πιο αναλυτικά:  


«199 Βουλευτές ψήφισαν σε όλα ΝΑΙ και έτσι ησύχασαν οι δανειστές μας , γιατί μέχρι σήμερα τίποτε από ότι μας  είχαν δώσει , ούτε ότι μέτρα είχαν ληφθεί ήταν ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, διότι δεν είχαν πλειοψηφία άνω των 180 Βουλευτών .

Ναι σε όλα είπε ο Βουλευτής των νησιών μας κ. Μοσχόπουλος Σπύρος (Έχει αλήθεια ακόμη την Λαϊκή εντολή μετά από τα ψέματα που είχε πει στους Κεφαλλονίτες και στους Θιακούς πριν τις εκλογές; Υπάρχουν λεφτά ).

Μαζί με τους υπόλοιπους 198 έβαλαν μια ταφόπλακα σε αυτό που λέγεται Ελλάδα .

Πούλησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό και έκαναν την χώρα μας ΑΠΟΙΚΙΑ των δανειστών μας, κυρίως όμως των Γερμανών (Αλήθεια όλοι αυτοί  δεν έχουν παιδιά ;).

Υποθήκευσαν τις επόμενες γενιές τουλάχιστον για πενήντα χρόνια.
Σε αυτούς που τον ψήφισαν τους έκανε «ΔΩΡΟ» μειώσεις μισθών και συντάξεων , απολύσεις (εφεδρεία) και στους επιχειρηματίες έκλεισε τα καταστήματά τους ή τα υπερχρέωσε με όλα αυτά τα χαράτσια .
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑΝΟΣ.
Έδειξε πόσο «πιστός» είναι στο κόμμα , κράτησε τα προνόμια του για κάποιους μήνες και θέλοντας να είναι πάλι υποψήφιος ευελπιστεί στην «πανηγυρική» πάλι εκλογή του .

Οι Κεφαλλονίτες και οι Θιακοί τον περιμένουν και δεν ξεχνούν .
Όλοι αυτοί που ψήφισαν το μνημόνιο και την νέα δανειακή σύμβαση φαντάζουν ως Εθνικοί Προδότες στα μάτια και στο μυαλό του Ελληνικού Λαού , γιατί την Ελλάδα την ξεπούλησαν στους δανειστές μας για ένα κομμάτι ψωμί , παίρνοντας και αυτοί βέβαια κάποια ανταλλάγματα .


Να τους χαιρόσαστε


ΜΕΤΩΠΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




00 inkefalonia general ad 300X250