Χορός και χαμόγελα στην συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσάτων "Το Τραπεζάκι"

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2015 10:13

Χορός και χαμόγελα στην συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσάτων "Το Τραπεζάκι"

Με αφορμή το δεκαπενταύγουστο και την επιστροφή όλων για ξεκούραση στο χωριό, ο νεοσύστατος Πολιτιστικός Σύλλογος Μουσάτων ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ κάλεσε σε συνάντηση τα μέλη, τους συγχωριανούς και φίλους , την Τρίτη 18 Αυγούστου 2015, στην κεντρική πλατεία των Μουσάτων.

Η ένθερμη ανταπόκριση όλων σκόρπισε χαμόγελα, χαρά και αισιοδοξία στο μικρό μας τόπο. Μόνιμοι κάτοικοι και συγχωριανοί που δραστηριοποιούνται σε άλλους τόπους, πόλεις και χώρες είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν και να φλυαρήσουν ευχάριστα. Παιδικοί φίλοι αντάλλαξαν νέα και e mail επικοινωνίας. Αλλοεθνείς, Άγγλοι, Αλβανοί και Ιταλοί, που έχουν επιλέξει το χωριό μας για να στήσουν το σπιτικό τους έγιναν ένα με μας και χάρηκαν που είδαν τη μικρή μας κοινωνία συγκεντρωμένη.

Τα νόστιμα εδέσματα, ποτά, χυμοί και γλυκά εύφραναν τις αισθήσεις. Όλα ήταν ευγενική προσφορά των κατοίκων. Η μουσική ανέβασε τη διάθεση κι ο κόσμος χόρεψε ως αργά.

Αυτό το αυγουστιάτικο βράδυ θα μείνει στις καρδιές μας. Οι ιδέες και οι προτάσεις σας θα αξιοποιηθούν και θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε προς την κατεύθυνση υλοποίησής τους. Το ενδιαφέρον σας μάς δίνει δύναμη, εμπλουτίζει τους στόχους του συλλόγου και μας ενθαρρύνει να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα. Υποσχόμαστε ότι η εστία θα είναι αναμμένη για όσους μένουν εδώ αλλά και για όσους επιστρέφουν περιστασιακά στην πατρική γη.

Επίσης, το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μουσάτων ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ, ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και επιπλέον τα μέλη που συμμετείχαν στην προετοιμασία και το συντονισμό. Τέλος, ευχαριστούμε τους μουσικούς μας, το Πολιτιστικό Σύλλογο «Κόκκινο Βράχο» Σιμωτάτων και την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Εικοσιμίας για την αλληλεγγύη και τη βοήθεια τους. Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλή δύναμη και πρόοδο σε ό,τι κι αν κάνουν.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250